Lansare Decat o Revistă #13

  • by cosmin

Lansare Decât o Revistă #13
Violent Monkey live*
Moebius live*
Afterparty cu DISCOTECA

Vineri, 13 septembrie, Control gazduieste lansarea Decât o Revistă #13, un număr plin de povești care demonstrează că norocul ți-l faci cu mâna ta. Lectura, socializarea și antrenul sunt intretinute de cântecele și descântecele trupelor Violent Monkey si Moebius și de un party powered by Discotecă.

Intrare libera.
Sala Berlin/ club Control – Str. Constantin Mille, nr. 4

DoR #13 vorbește despre hazard: este un număr plin de povești care ne pot învăța că norocul, ghinionul și nenumăratele lor valențe nu trebuie să ne determine drumul, că trebuie să încercăm încontinuu să identificăm lucrurile pe care le putem influența și să lucrăm cu ele.

Actrița Cosmina Stratan, eroina copertei fotografiate de Alex Gâlmeanu, funcționează așa. Nu se încrede în noroc, talent sau muze, ci își croiește un drum prin muncă. Despre gestionarea hazardului este și povestea Ancăi Bucur, prima campioană mondială la fitness din România, cea a celor câtorva familii de romi din judeţul Mureş care au decis să-şi transforme tradițiile într-un avantaj sau cea a unui tânăr aventurier care s-a încăpățânat să înfrunte forțele hazardului și să scoată ce e mai bun din ele.

Mai citești în DoR #13: drumul întortocheat al unui tânăr ieșit din penitenciar; o călătorie în căutarea spiritului unei aventuri din tinerețe; al treilea val al cafelei; 10 muzicieni clasici pozează pentru o toamnă răsunătoare.

Revista se poate cumpăra direct din DoR Shop (shop.decatorevista.ro) sau de la distribuitorii noștri din București și din țară: magazinele Inmedio și Relay, librăriile Cărturești, Press One – Aeroportul Internațional Henri Coandă, Librăria Anthony Frost, Librairie Kyralina, Băcănia Veche, Băcănia Coco, Urbanesc, Violeta’s Vintage Kitchen.

DoR #13 costă 20 de lei și este un proiect editorial finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

CONCERT: Violent Monkey
CONCERT: Moebius

PARTY: Discotecă

Tags:eveniment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.