Train Delivery pe peronul 14 din Gara de Nord

Street Delivery și Căile Ferate Române prezintă TRAIN DELIVERY

Ai fost 8 ani de zile la Street Delivery și de fiecare dată ai strigat: „Vreau în fiecare weekend!”. Așa că acum îți livrăm Gara de Nord.

Peronul 14, cel mai larg din toată Gara, devine scena ta de muzică, spectacol și arte urbane. Aducem un tren de la Remiza Specială Mogoșoaia, pe care-l garăm ca să găzduiască expoziții foto, instalații și performance în compartimente. Party pe peron, filme de călătorie, teatru feroviar și muzica Gării de Nord prin oamenii care au cântat-o de-a lungul vremii (de la Corina Chiriac și Gabriel Dorobantu la Rimaru și Norzeatic). Sălile de așteptare, Salonul Regal, panoul de informații nu lipsesc din poveste.

Train Delivery este un eveniment care marchează reafirmarea Gării de Nord ca obiectiv turistic, urbanistic și cultural. Emblemă a Bucureștilor, Gara de Nord trebuie să redevină un spațiu civilizator prin modalități creative simple. Cei care vizitează Gara de Nord vor fi nu doar călători, ci și cetățeni care vor să afle lucruri noi despre potențialul orașului lor, care vor să asiste la evenimente și să își reaproprieze gara ca pe un bun cultural în care se simt bine. Acesta este punctul de pornire al revitalizării identității trecute a Gării de Nord și startul construcției unei identități culturale prezente, prin care își reafirmă spiritul european. În fine, Gara de Nord este un nod de infrastructură de importanță crucială pentru București și pentru România, importanță care trebuie reafirmată și consolidată. Train Delivery este un eveniment organizat de Street Delivery și CFR în parteneriat cu societatea civilă.

Detalii despre program, proiecte și alte chestiuni feroviare: cât de curând.

Tags:

2 thoughts on “Train Delivery pe peronul 14 din Gara de Nord”

  1. Pingback: Unde mergem în weekend-ul 28-30 iunie

  2. Pingback: Idei de weekend: 28-30 iunie 2013 | impresii din lumea mare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.