Noaptea Fotografiei

  • by cosmin

După Noaptea Birourilor de Arhitectură, a Institutelor Culturale, a Muzeelor șamd vine și Noaptea Fotografiei (prima ediție) – joi 27 iunie. Evenimentul se întâmplă simultan în mai multe locuri din oraș – program aici.

De ce o Noapte a Fotografiei?

Simplu! Pentru ca stim ca si tie, ca si noua, iti place sa privesti fotografia si iti place sa cochetezi cu ea, fie ca o faci folosind un DSLR sau camera de la telefon. Asa ca o noapte dedicata povestilor spuse prin imagini realizate cu aparate profesionale sau cu Instagram era un eveniment pe care ni l-am dorit si pe care de-abia asteptam sa il experimentam impreuna.

Vei descoperi cu fiecare “oprire” cate o alta poveste si o alta modalitate de a o spune, cate o surpriza care te va provoca sa abordezi altfel calatoria, dar mai ales oameni pasionati ca si tine, care fac fotografie din pasiune pura.

Iar la final de seara, te asteptam la marea petrecere PixelPedia, unde o sa ne putem cunoaste cu totii si vei putea castiga multe premii, evident cu legatura tot cu lumea fotografiei.

Iubitori ai fotografiei, vă așteptăm cu drag!

Tags:eveniment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.