Ierbivor

  • by

Credem, cu invidie, că de 1 iunie cel mai bine e să fii copil! Pentru toți acei copii interiori, noi facem o nocturnă diurnă – IERBIVOR – ieșim din turmă la un picnic de la 17.00 în parcul Izvor și intrăm în trib de la 20.00 în mansarda incubator107. Nu uita să vii cu o păturică, merinde și cu un tricou de schimb – se lasă cu bătaie acvatică.

Primul nostru picnic așa că experimentăm un pic: cucerim pajiștea Izvorului și întindem la soare ateliere noi și vechi. Ne pictăm pielea cu Henna și peisajele cu acuarele. Căscăm gura la baloane gigantice, dar avem grijă să nu mușcăm dintr-un frisbee. Că tot veni vorba, cine-i șeful: tu sau animalul tău de companie?

Stop joc. Bătaie cu apă. Ne uscăm învârtind o jonglerie și ne stoarcem părul împletind o cosiță. Încheiem picnicul în coadă de pește: Despre mere și dorințe.

Și-apoi haide-n șir indian către mansarda din Traian. Nu-ți trăda teama că urmează Body Language, fix după ce te-am momit la olărit. Când se lasă seara peste București, într-o coregrafie tribală te găsești. Ca să ne răcorim, ieșim afară la o jonglerie cu foc. Nu carecumva să rămâi afară că pierzi cântarea Lorenei, degustarea de vinuri și multă dănțuială.

Hai să creștem!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.