Chris Jylkke

  • by

Sâmbătă 25 mai la Tete-a-Tete: Chris Jylkke

Chris Jylkke e un nume extrem de exotic, chiar și pentru conaționalii săi suedezi. Binecunoscut music blogger și DJ aclamat, și-a consolidat fără pic de efort de-a lungul anilor rolul de adevărat tastemaker în rândul colegilor de breaslă. Cu stilul său inedit, sexy și deep, a cucerit atât publicul suedez, cât și întreaga lume. Seturile lui sunt speciale, pentru că include cele mai tari piese cărora le dă un twist deosebit, o acapella sau câteva beat-uri în plus, rezultatul fiind un set exclusiv și exploziv. Influențele lui sunt însă departe de sfera muzicii electronice suedeze și planează mai degrabă pe la ecuator, în zona tropicală, și te fac să ai senzația că tocmai ai călătorit cu un concorde într-o insulă mediteraneană. În ton cu vremea de afară, Chris vine la Good Life cu vibe-ul său exotic și văratec, să sărbătorim cum se cade începutul sezonului estival de petreceri Good Life!

Așadar, avem cuvintele cheie: exotic, tropical, deep, sexy și desigur Good! Tot ce mai trebuie știut aflăm cu un simplu play pe soundcloud-ul lui Chris și suntem gata de party! Play that funky music white boy!

CHRIS JYLKKE
CHARLIE BOY THE RABBIT KING
OK CORRAL
MOONSOUND

Attention Good Lifers! Știm că vă place viața bună și muzica asemenea, sunteți oameni cool și hip care nu ratează cele mai tari happening-uri. Vrem să ne cunoaștem mai bine într-o adunare specială, înaintea evenimentului de pe 25 mai. Vă așteptăm începând cu orele 20:00 în aceeași locație la o sesiune de good socialising, pe soundtrack-ul oferit de nimeni altul decât party starter-ul nostru preferat, Charlie Boy The Rabbit King! Join the Good Life with us! Intrarea este liberă!

20:00 >>23:00 – free entrance
25ron 23:00 < 35 ron 01:00

Tags:

Leave a reply (we review all comments)