De la zei la cimpanzei – Chimie şi gAZAh

Lansarea celui de-al doilea album solo semnat Chimie aka Misu’ Foarfeca, “De la zei la cimpanzei”, va avea loc la pe 23 martie la Atelierul de Producţie.

Sâmbătă, 23 martie, la Atelierul de Producție din București, are loc lansarea celui de-al doilea album solo semnat Chimie aka Mișu’ Foarfecă, alături de gAZAh. Familia Paranoia 13 și Banana Society au onoarea să prezinte un eveniment dedicat materialului “De la zei la cimpanzei”, concert la care sunt invitați și artiștii care au colaborat pentru piesele de pe acesta.

Intrarea este permisă începând cu orele 21:00. Invitații care urca pe scenă sunt: DJ Al*bu, Flou Rege, Dragonu`, Afo, Junk, Samurai, Phunk B, Shadowbox, Praetor, Serafim, Ana Maria Alexie. Vor fi prezenți și băieții de la Bucharest Underground Cocktail, Erps & Brigada. De proiecții se ocupă Dan Basu.

Prețul unui bilet este de 20 lei, atât în avans, cât și la intrare. Biletele se pot achiziționa de pe www.myticket.ro, din rețeaua magazinelor Diverta, precum și de la Ollie Gang Shop, începând cu săptămâna viitoare. La intrare vor exista bilete disponibile, dar din motive obiective, vă rugăm pe cât posibil să le procurați în avans.
Albumul Chimie & gAZAh ”De la zei la cimpanzei” va fi disponibil la prețul de 20 lei în seara concertului și 25 lei ulterior. Din Atelierul de Producție se vor putea achiziționa și tricouri din seria ”Tricoul modern”, precum și ”De la zei la cimpanzei”, la prețul de 50, respectiv 60 lei.

Accesul este permis 16+, cu mențiunea că cei care nu au împlinit încă 18 ani vor primi o brățară distinctă și li se vor oferi la bar strict băuturi nealcoolice.

Chimie este un rapper din Constanța. A făcut parte din Specii, iar odată cu ”Mambo Siria”, a continuat activitatea sa independent. ”De la zei la cimpanzei” este al doilea album solo, pentru care a colaborat cu Bean, Dragonu, Flou Rege, dar și cu Loredana și Banda Agurida. Mai multe despre Mișu Foarfecă puteți descoperi pe Banana Society sau în interviul său de pe SUB25.

Support:
Joker, Koma Studio

Pentru acreditări: dana@bananasociety.ro

Un eveniment CHIMIE (Paranoia13), susținut de Banana Society.

Tags:eveniment

1 thought on “De la zei la cimpanzei – Chimie şi gAZAh”

  1. Pingback: Chimie & gAZAh jam session | Feeder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.