Subcarpaţi la Iaşi

  • by
  • February 22, 2013February 19, 2013

SUBCARPATI LIVE @ ZONA , vineri, 22 februarie 2013, ora 22:00
Proiectul muzical SUBCARPATI şi-a pus bazele în 2010 şi inseamna: MC BEAN, VALI UMBRĂ, GEORGIANA MĂNĂILĂ, DJ POWER PE VINIL & VJ ANDRI.

Acesta a adus un aer nou pe piaţa muzicala românească prin temele şi subiectele abordate în piesele lor, iar stilul este un amestec de hip-hop cu influenţe din folclorul românesc.

Mesajul celor de la Subcarpaţi este următorul: “Asta e muzică şi poezie, e manifest. Hip-hop-ul reprezintă onoarea, demnitatea, bunătatea, înţelepciunea, valorile familiei, dragostea faţă de aproape, anti-rasismul, gândirea… gândirea activă”.

Subcarpati a lansat 2 albume pana acum: SUBCARPATI (2010) si UNDERGROUND FOLCLOR (2012). In 2011, a lansat prima compilatie CULESE DIN CARTIER, pe care se regasesc SILENT STRIKE, GOJIRA, UNDOO etc., iar in 2012, primul album sub “palaria” Culese din cartier, intitulat ARGATU’.

Discografia poate fi descarcata gratuit de pe www.subcarpati.com

Afterparty: DAN BASU

Datorita foarte multor cereri pentru bilete in avans, acestea se vor gasi incepand de astazi, 18.02, la MagazinPatruzeci Grade (Stefan cel Mare, langa Family Pizza), la pretul de 15 RON. In seara evenimentului biletele vor costa 20 RON.
Numar limitat de bilete!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads