Sport Sangeros III – Alternativa

  • by

ALTERNATIVA – in fiecare miercuri @ Expirat

Miercuri pe 6 februarie, Alternativa scoate artileria grea la inaintare pentru un live din partea unei trupe cu multi ani de experienta la instrumente si microfoane. Adica avem meci dur de Ska-Punk, cu SPORT SANGEROS III care se prezinta in Brezoianu 4 cu toata brigada, la prima lor ciondaneala live din 2013. Mai mult, umbla vorba ca ar trece prin toata muzica de la primul material lansat pana la, fiti pe faza, piese in premiera de pe noul album.

Pentru tineretul care nu era printre noi, in primele randuri, acum 10 ani, Sport Sangeros III sunt niste baieti care canta de bine de prin anul 2000: Filip Cristinoiu – voce, Adrian Stefan – chitara, Dan Cosma – chitara, Gabi Hihel – bass, Sebastian Serafimovici – trompeta si Octavian Mardari – saxofon.

Au lansat „Pentru Serva si Teren” si au ajuns destul de des pe la radio si TV cu piese ca „Tot Ska”, „Cafea cu Parfum de Femeie” sau „Callatis 2000” si au devenit rapid idoli locali iubiti de tot poporul. Si cu asta am incheiat si ii lasam pe ei sa va spuna mai multe inainte, dupa sau in timpul concertului.
Dupa live, Stefan se ocupa de muzica cu playlisturi: Alt. Rock, Indie Rock, Indie Pop, Ska Punk, Grunge, Post-Grunge, Britpop, Shoegazing, Post-Punk Revival, asezonate cu nitel Rap Core, Alternative Metal si Sludge.

Ca sa stiti in ce va bagati:

Ora: 22:00
Intrare: 15 lei – un shot inclus
Happy Hours: 20:00-23:00 – King Size Drinks

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.