Shur-I-KAN, Victor Stancov

  • by

SHUR-I-KAN (freerange records, dark energy recordings – UK)
VICTOR STANCOV (soulfooled records)

Sambata 10 noiembrie dj-ul si producatorul britanic Shur-I-kan revine la Madame Pogany si pregateste un live set incitant. Shur-I-kan, artist de top al noului val de deep – tech house, va mixa alaturi de Victor Stancov.

Open Doors: 11 p.m.
Facebook Event

Cu un stil greu de incadrat, ce imbina muzicalitatea cu o tehnica de productie de ultima ora, Tom Szirtes aka Shur-I-kan a produs sub label-uri de top precum Simple, NRK, Urban Torque, Physical Graffiti si Winding Road, si a fost extrem de apreciat pe scena muzicii electronice la nivel mondial.

Pentru multa vreme Shur-i-kan a fost artistul cheie al labelului lui Jimpster (Freerange Records), cu care lucreaza din 2001. Colaborarea lor s-a materializat in doua albume de studio si o serie de EP-uri de house clasic, inclusiv Living Inside, I Want It, Special Powers, Future Fantasy si Letting You Down. Un alt partener de valoare este Milton Jackson, impreuna cu care Shur-i-kan infiinta labelul Dark Energy Recordings, deja bine cotat in zona muzicii house.

Shur-i-kan si-a creat o reputatie fascinanta ca dj si este invitat in cluburi din toate colturile lumii, din Tokyo (Liquid Loft), Moscova, Chicago, Dubai (Audiotonic), Berlin (Club Maria), Frankfurt (Cocoon), pana in Brazilia si Australia, iar nume interesante precum Ben Watt, Funk D’Void, Laurent Garnier se afla pe lista fanilor sai.

Victor Stancov (soulfooled records)

Madame Pogany – Str. Banu Antonache, nr. 40 – 44 (Piata Floreasca), Sector 1 / Bucuresti

Rezervari: 0743661782 / 0744105613 / razvan@madamepogany.ro

www.facebook.com/magamepogany

Tags:

Leave a reply (we review all comments)