Wobble 4 – Son of Kick Live @ Club Berlin

  • by
Wobble 4 - Son of Kick Live @ Club Berlin

Wobble 4 - Son of Kick Live @ Club Berlin

Wobble Project nr. 4 il readuce pe Son of Kick- live pentru a doua oara in Bucuresti.

Wobble project este o platfora de muzica care promoveaza scena de drum and bass si dubstep. Aflat la a patra editie, proiectul Wobble a reusit sa aduca in mai putin de un an nume importante, precum Aphrodite si Modestep, din scena muzicii acestui gen.

Wobble 4 ii aduce impreuna pe Son ok Kick, Charlie Dundeen, LMK si Sharky, vineri, 25 mai la Club Berlin.

Producer, DJ, vocal si instrumentist, SON OF KICK face ravagii cu extraordinarele lui seturi live. Jongland cu stilul acapella marca Method Man, fragmente semnate Violent Femmes si productii proprii, S.O.K reuseste de fiecare data sa ramana imprevizibil. Artistul revine a doua oara in Bucuresti, tot in cadrul Wobble Project, de data asta cu un aer ceva mai sofisticat.

CHARLIE DUNDEEN se resfata de aproappe 6 ani printre muzici cu bass extrem si se pare ca a ajuns intr-o noua etapa a drumului. Vineri avem ocazia sa il ascultam pentru ultima data sub acest pseundonim. Domnul Dundeen promite sa scoata din geanta lui cele mai pune piese de dans si sa incalzeazca atmosfera bine, bine.

Totusi nu-l pierdeti din vedere pe baiat, isi continua drumul in blana de iepure sub titulatura CHARLIE BOY THE RABBIT KING.

Bobby pentru prieteny, LMK pe scena, a inceput sa produca dubstep in 2006, sub indrumarea fratelui sau mai mare, care este un dj cu release-uri internationale de 4/4. Au lansat piese si remix-uri, pe house/goa trance, in 2008 sub label-uri precum Elektrax, 4 Stroke, Guilhotina sau Gardenia. Dupa ce a experimentat cu diferite tempo-uri si stiluri, de la house pana la drum and bass, LMK a reusit sa isi defineasca propriul trademark sound care este o trecere grime dintre dubstep si techno.

SHARKY si-a inceput activitatea de DJ in 2009 cu un eveniment din inima Alpilor in sanul Elvetiei. De atunci si pana in prezent, a “muncit” în diverse cluburi din București alături de artiști ca Dub FX, Russ Chimes, Krafty Kuts, Borgore, Modestep, Dubsidia, West D, Dj’s With Bad Haircuts, Oli Benet și multi alții. Cel mai des il puteti surprinde abordand un amestec eclectic de moombahton/core,electro, fidget house, bassline, b-more, dubstep, juke si drum and bass.

facebook event

https://www.youtube.com/watch?v=QeWXGy8Uack
https://www.youtube.com/watch?v=NUxJuV0odgo

Eveniment marca Wobble Project
25 mai, Club Berlin, h: 22:30
Artist support: 20 Ron

Tags:

Leave a reply (we review all comments)