Cam cat de gros trebuie sa-ti fie obrazul sa parchezi asa?

Cam cat de gros trebuie sa-ti fie obrazul sa parchezi asa?

De o ora, 7 autobuze stau blocate in coloana pe Str. Episcopiei din cauza unui nepasator (ca sa ma exprim frumos) cu o salupa Audi Q7.
Treaba asta se intampla aproape zilnic in aceasta zona. Cei care vin la cafenelele si restaurantele din zona parcheaza total aiurea si merg pe contrasens fara cea mai mica jena.
Majoritatea sunt gipane si nu, nu sunt conduse de femei.
Claxoane non stop, blocaje, nervi, coloane de autobuze. Zilnic.
Si nimeni nu face nimic.
Soferii autobuzelor de azi au sunat la Politie si abia dupa o ora a aparut o masina sa constate ce se intampla.
In continuare dau toti tarcoale Q7-lui fara nicio initiativa.
Cand m-au vazut ca fac poze m-au rugat sa pun pe net sa vina cineva sa-i ajute. Poate chiar sa gaseasca o solutie permanenta.
Scuze pt calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul.

UPDATE: stirea a fos preluata si de ProSport, RTV (inclusiv la TV) si alte publicatii.


(merci Mugur  pentru captura)

Imaginea de mai jos e facuta cu o alta ocazie in acelasi loc. Acelasi scenariu.

9 thoughts on “Cam cat de gros trebuie sa-ti fie obrazul sa parchezi asa?”

 1. pai cum domnu’ Igu, mata care testezi enspe mii de HTC-uri si androizi te scuzi pentru calitatea pozelor?
  on topic: zilele trecute am vazut o masina parcata pe locul unuia probabil, care avea stergatoarele nu ridicate, ci rupte. si nu trecea nici un autobuz pe-acolo. deci daca se vrea, se poate. cu rautate contra rautate:))

 2. Era aniversarea lu’Iliescu la Ateneu in seara aia?!?!?! Asta explica multe, pentru ca in acelasi stil s-a parcat si la intrarea pe Maria Rosetti.

  in momentul in care s-a blocat traficul, eram cu a 4-a sau a 5-a masina in spatele autobuzului. Am asteptat 10 minute, si cand am vazut ca nu se poate circula, am luat-o pe trotuarul din fata magazinului Comtesse du Barry si am ajuns pe cealalta straduta. Avantajul meu este ca eram fix in dreptul magazinului, altfel poate as fi asteptat mult si bine.

 3. poza cu numaru de la masina si stickere cu “ma-sa lu b00dik e curva”.
  eventual in mod organizat, cu un site, ca aia cu pozele pe lane-urile de biciclete.
  io zic ca daca se umplu tuoaoletele localurilor din centru cu stichere cu numarul ta alaturea de o dedicatie spumoasa, dintr-aceea pe care si un manelos de asta cu shalupa o poate intelege, mai ales alaturi de prietenii lui, te saturi de parcat aiurea.

 4. daca vrei sa iei atitudine iti fac eu cadou un cutit de taiat cauciuri. l-am folosit cu succes de cateva ori pana acum. pozele si share-ul(nu mai zic de autoritati) din pacate nu o sa ajute deloc.nu o zic cu rautate, o zic din aceleasi experiente zilnice. uneori atitudinea care trebuie luata, trebuie luata :).

 5. Trebuie ridicate mai des masinile parcate aiurea si nu vor mai fi probleme. Iar politia sa patruleze si sa dea si amenzi, nu numai sa constate ca intradevar este ceva problema si ar trebui rezolvata cumva…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.