Zoso s-a intors cu ZeroStiri.ro

Zoso s-a intors cu ZeroStiri.ro

Dupa ce a renuntat la propriul bog, Zoso s-a intors in online cu ZeroStiri.ro, site realizat impreuna cu Dorian Prodan si Laurentiu Balaban.

“Ideea cu care pornim la drum este că sunt enorm de multe siteuri de ştiri şi foarte puţine ştiri importante. Încercăm să le triem şi să le comentăm pe cele mai importante.
Asta ar fi una.
A doua, sunt 273 platforme de comentarii pe internetul românesc, şi toate sunt pline de gogoşei preţioşi, care emit păreri docte şi plâng pe umărul poporului săracul, dar n-au mai coborât în lumea reală de mult, preferând salariile de zeci de mii de euro de la moguli.
A treia ar fi că industria internetului a stat pe fund din 1998 până acum şi s-a bucurat că publicul e prost şi needucat şi a făcut bani pe spinarea lui. Acum, când se conturează un public mai deştept, mai educat, mai realist, care nu vrea să citească ştiri alarmiste sau tâmpe, nu prea ştiu ce să îi dea. Şi angajează redactori fără pregătire sau talent să scrie siteuri economice sau fătuci de 19 să scrie siteuri pentru femeile puternice de 30+.”

2 thoughts on “Zoso s-a intors cu ZeroStiri.ro”

  1. Cu alte cuvinte: “oferim aceleasi lucruri ca si celelalte “273 de platforme de comentarii”, dar noi o facem mai bine, parol!”. Hai sa combatem non-jurnalismul din romania cu si mai mult non-jurnalism. Iuhuu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.