Episodul despre ACTA al RObotzilor nu mai e disponibil pe YouTube

Episodul despre ACTA al RObotzilor nu mai e disponibil pe YouTube

Episodul despre ACTA al RObotzilor nu mai e disponibil pe YouTube

De putin timp, episodul special al RObotzilor despre ACTA nu mai poate fi vazut pe YouTube. Mesajul e usor confuz. De ce ar vrea CreativeMonkeyz sa-si ceara singuri drepturi de autor?
“This video is no longer available due to a copyright claim by CreativeMonkeyz.”

UPDATE: Nu stim inca de ce CreativeMonkeyz au scos acest episod de pe propriul canal de YouTube dar il puteti vedea si pe vplay:

UPDATE 2: Se pare ca episodul despre ACTA nu a fost retras de cei de la CreativeMonkeyz. Cel putin asa declara pe pagina de Facebook.

Episodul despre ACTA al RObotzilor nu mai e disponibil pe YouTube

UPDATE 3: Creative Monkeyz au urcat episodul cu ACTA si pe Vimeo. L-au postat pe site-ul lor impreuna cu explicatia: “Din pacate, video-ul de pe YouTube, prin mijloace care ne depasesc, a fost inlaturat ( si mai interesant e ca aparea ca si cum noi insine am fi facut plangerea impotriva propriului material, ceea ce e mai mult decat aberant ). Ne pare rau de toti cei care au embeduit video-ul pentru a da mai departe mesajul, dar ii asiguram ca facem tot posibilul sa re-apara video-ul pe YouTube ( speram ca nu va trece mai mult de o zi si va fi inapoi ‘on’ ). Intre timp, video-ul va fi servit via Vimeo ( puteti lua codul de embed de la acest video, hopefully de pe Vimeo nu va mai fi dat jos ). LLTCM!”

6 thoughts on “Episodul despre ACTA al RObotzilor nu mai e disponibil pe YouTube”

  1. Pingback: RObotzi – Episod special ACTA | Feeder

  2. Raspunsul e singur din cate stiu. Creative Monkeyz nu mai urca filmulete pe contul lor de YT. Urca doar pe Vimeo. Deci probabil filmuletul de mai sus este urcat de alt utilizator

    1. Episodul respectiv a fost uploadat de CreativeMonkeyz pe contul lor de YouTube. Deci nu prea are sens. Doar daca incearca sa atraga atentia cumva asupra pericolelor cenzurii. Dar nu cred ca e o miscare tocmai inteligenta in acest moment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.