Conflictul de aseara in imagini

Fotografii realizate de George Calin. Mai multe pe site-ul lui: georgecalin.blogspot.com/2012/01/piata-universitatii.html

Fotografii realizate de Andrei Pungovschi. Mai multe aici.

Foto: Sorin Vasile

5 thoughts on “Conflictul de aseara in imagini”

  1. Arafat a fost doar scanteia focului pe care Basescu si ai lui l-au facut! Oamenii au suferit mult de cand a inceput criza si profita de aceste proteste pentru a-si striga fiecare durerea. Eu ma bucur ca romanul si-a redescoperit vocea si ai felicit pe acesti oameni care inca mai cred in ROMANIA si incearca sa schimbe ceva! Ce a fost am vazut, ce va fi vom vedea!

  2. intr-adevar o seara pasnica, unde a iesit la rampa din nou jandarmeria, cu atitudinea ostila, perchezitii menite sa intimideze, jigniri, etc..

  3. Pingback: Cateva imagini din seara asta la Piata Universitatii | Feeder

  4. Ileana Ray vrei aproape?? Iti sugerez un bilet la tarom. Nu mi-o lua in nume de rau.. si e valabil si pentru autorul pozelor.. dar daca concentram un coflit.. hai sa zicem national pe 10 imbecili (probabil platit cu 2 lei pe ora) e cam trist..
    A si nu uita Ileana.. daca maine o sa ii adune pe aia cateva sute care protesteaza pasnic cu piper si lacrimogene sa nu uiti sa ii multumesti fotografului care o sa iti posteze inutilele poze!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.