Balul Arhitecturii 2011 @ Atelierul de Productie

Balul Arhitecturii 2011 @ Atelierul de Productie

Balul Arhitecturii 2011 @ Atelierul de Productie

Balul arhitecturii 2011 Choose your time @Atelierul de Productie, 28 mai, orele 22 :00

Cel mai asteptat bal al anului se muta la Atelierul de Productie, locul in care se intampla cele mai reusite baluri mascate. Schimbam spatiul pentru unul mult mai gneros decat cel din anii trecuti si promitem sa va trimitem acasa odata cu soarele.
Vom parcurge o calatorie in timp, incepand cu The Future , mainstage’ul evenimentului, pozitionat in hala principala , ca mai apoi sa ajungem in hala secundara, unde vor fi amenajate 3 ateliere independente:
Stone age – Prohibitia anilor ’20 – Hippie vs. Disco. Costumatia este un must-have.
Line-up : MINUS https://soundcloud.com/minus, EMAP http://epmeo.wordpress.com/ , PLASTIC SILENCE https://soundcloud.com/plastic_silence, GRAY VJ http://www.myspace.com/gray__, VRT https://www.mixcloud.com/BASICS/basics-podcast-005-vrt/ , GEMINI BROS https://www.mixcloud.com/thegeminibros, CHARLIE DUNDEEN https://www.mixcloud.com/charliedundeen/, RNG https://soundcloud.com/electronicu, BLACKTEE https://soundcloud.com/blacktee , OMIKRON https://soundcloud.com/omikron-project
Pret bilet : 20 RON ; 25 RON intrare
Atelierul de Productie, Splaiul Unirii 160.
Facebook event aici http://www.facebook.com/event.php?eid=213931818628292

Tags:

9 thoughts on “Balul Arhitecturii 2011 @ Atelierul de Productie”

 1. unita scoala noastra. ca intotdeauna! ce am auzit noi ca ar fi fost spiritul scolii noastre de arhitectura………. s-a cam dus de mult. TRIST!

  ce se discuta mai sus……… asta e tot ce vad acum si ce ne-a ramas!

 2. Pingback: Balul Arhitectura 2011 / 28 mai – bal de gay!!! Teapa maxima!!! Teapa intunecata :) « :: cyberspace expert

 3. Am terminat Facultatea de Arhitectură în urmă cu doi ani. Am fost la toate balurile de pana acum si, din pacate, trebuie sa admit ca un bal mai prost organizat ca acesta nu am vazut niciodata. Nu vorbesc de alte petreceri, ci doar de balurile arhitecturii. Spatiul de la Atelierul de Productie este unul jenant. Oricate imbunatatiri ar aduce oamenii aceia spatiului calitatea ramane aceeasi. La bar primesti greu rest, locul nu este antifonat, nu exista ventilatie, in a doua hala e o mizerie de nedescris. Tinand cont de toate acestea pe ce temei s-a ales acest spatiu pentru organizare?

  Fara sa vreau sa tin vreo prelegere ma intreb daca nu ar fi oare normal ca oamenii care au venit acolo sa isi primeasca banii innapoi de la organizatori? Bani pe care acestia ar trebui sa ii ia de la Atelierul de Productie, asta daca ar fi exista un contract.

  By the way sponsorul Grolsch oare nu se sesizeaza dar fiind faptul ca logo-ul lor apare pe afis? In Olanda cum ar fi procedat oare brand managerul acestui brand?

  Multumesc.

 4. mai… intotdeauna trebuie sa fie haters:)) pareti foarte foarte disperati, mai ales ulise. get laid, man!

  cei enumerati nu au fost cei mai |principali” in organizarea balului. au fost altii, dar tu nu ai de unde sa stii pentru ca vorbesti doar sa critici sa iesi in evidenta. iulia nu mai e presedinte. balul a fost coordonat de altcineva

  linkul ala e una dintre cele mai infantile chestii pe care le-am vazut, fara suparare. si te-ai trezit tu de dimineata(sau ai stat pana la 1 la bal ca sa mergi la somnik) sa scrii critici interminabile despre bal si sa ataci asociatia, despre care nu ai habar:)) bravo, esti super tare!

 5. Iata numele teparilor organizatorilor care sunt intradevar cele mai de cacat persoane:

  ASAUIM este o organizatie nonguvernamentala ce se ocupa de reprezentarea studentilor Universitatii de Arhitectura si Urbanism ION MINCU si de organizarea unor activitati culturale in interesul acestora.
  ADRESA: asauim.info@yahoo.com;
  Iulia Cucu -PRESEDINTE;
  Olivia Crisan- Vicepresedinte Educational;
  Ema Moroianu- Vicepresedinte dezvoltare organizationala;
  Oana Albu- Project Manager;
  Daniel Costianu- Resurse Umane;

 6. In loc sa fie bine pentru toata lumea, mizeria aia de asociatie a studentilor o freaca aiurea.
  Anul trecut a iesit circ fiindca a fost foamea prea mare pentru unii.
  Daca nu se schimba unii membri ai asauim, mizeriile si fazele naspa se vor tine lant.

 7. mda…cred ca s-a spart basica. pa vremuri, se taiau 1000 de belete si intrau 4000, un profit frumos pt organizatori din care lua si mac un 90% acolo. totusi era misto in sauna din ateliere, facultate, holuri. bine ca l-au mutat in bezna din hala de rupti. io l-as fi mutat in noul portic inchis cu termopan din facutate, care se vrea sa fie de arhitectura. bine asauim !

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.