GRAMATIK @ THE ARK Underground

GRAMATIK @ THE ARK Underground

GRAMATIK @ THE ARK Underground

LOUD DEPARTMENT are placerea sa va anunte prezenta pentru prima data in Romania a unuia dintre cei mai prolifici si surprinzatori producatori ai ultimilor doi ani.Pe data de 9 aprilie 2011, pe scena de la THE ARK Underground, il veti putea asculta, intr-un live performing, pe GRAMATIK.

Warm-up si afterparty cu DJ UNDOO si AMON, visuals : CRiD.

Locatie : THE ARK (Uranus 150)
Ora : 22.00
Intrare : 20 Lei
Genuri : Funky. Electro, Hip-Hop, Glitch, Mash-ups, Dubstep, Chill Out

GRAMATIK “Good music is felt not heard”

Nascut in Slovenia, Gramatik se simte atras de lumea muzicii inca din copilarie,
luand lectii de pian si ascultand cu mare atentie emisiuni radio ce difuzau Funk sau
Rhythm and Blues.In timpul liceului descopera muzica Hip-Hop si devine unul dintre primii MC din Slovenia.In anul 1998, impreuna cu un coleg de clasa, formeaza un duo numit Bow Down iar tot in acelasi an descopera primul software pentru productie muzicala si incepe sa produca doi ani mai tarziu.Foloseste in acest sens tehnica numita sampling, utilizand anumite pasaje din piese funk, soul, blues sau jazz pentru a produce ceva cu totul diferit fata de sunetul original.In anul 2006 impreuna cu doi prieteni lanseaza primul album de Hip Hop sub numele de 5th Element iar la scurt timp dupa acest moment incepe sa produca Electro, Breakbeat sau Drum’n’Bass.Primul release ce apare pe site-ul Beatport in iunie 2008 este o piesa electro-house cu care reuseste sa atinga pozitia 24 in top100. In decembrie 2008 lanseaza primul album din seria Street Bangerz, care il catapulteaza pe primul loc in topul de Chill Out.In 2009 si 2010 apar Street Bangerz 2, respectiv Street Bangerz 3.In 2010 este nominalizat in cadrul Beatport Music Awards la categoriile “Best Chill Out Artist” si “Chill Out Track”, ocupand pozitia secunda la ambele categorii.In 2009 si 2010 realizeaza doua turnee in Statele Unite, turneul din 2010 avand loc cu ocazia lansarii mult asteptatului album “No Shortcuts”.
Fiind o adevarata enciclopedie muzicala si avnd un stil care cu siguranta nu poate plictisi, trecand de la chill out prin funk, electro-house, glitch, bassline-uri dubstep si beat-uri hip-hop, GRAMATIK este un one-man show iar reprezentatia sa de la Bucuresti nu trebuie ratata.

It’s not about musical genres, it’s about music!

DJ UNDOO – Dj-Turntablist, producator muzical si sunetist.

A inceput sa produca muzica pe calculator si sa invarta discurile pe platan de la varsta de 17 ani.Pentru el picap-ul este un instrument muzical, cu ajutorul caruia poate manipula sunetele de pe disc in asa fel incat da nastere unor noi compozitii ritmice si muzicale sau poate modifica si transpune piese deja existente intr-o forma complet noua.Din 2004 alaturi de Kombat, Butch, Koma si Zodiac infiinteaza Hades Records,primul label independent oficial de Hip Hop. Sub aceasta colaborare lanseaza 6 materiale discografice pe piata. Implicat in acest label, participa la organizarea numeroaselor concerte cu artisti internationali din domeniu: The Sugarhill Gang, Promoe ( Looptroop ), Dj Rafik ( multiplul campion mondial-Dmc ) Afu-Ra , Freestyle of The Arsonists, RA The Rugged Man, Defari, Cesar Comanche, DJ Illegal (Snowgoons), Bahamadia, Hezekiah. De asemenea, a performat pe aceeasi scena si cu alti numerosi artisti straini precum: Dj Premier, Grand Wizzard Theodore, Rob Swift, Wu-Tang Killa Beez, Phi Life Cypher, etc.In 2004 infiinteaza Turntable Science alaturi de Dj Dox , Dj Paul si Faibo x.Este totodata membru Dagga si Shy Beatz cu care a lansat 2 albume,respectiv “Inima Tare” si “Night Window Shop Lifting”. In toata activitatea muzicala de pana acum, a performat la sute de concerte si evenimente in toata Romania, de la cele mai undergound locatii, pana la turnee nationale si evenimente precum:
B’estfest, Romanian Music Award, Stufstock, StudentFest, TmBase, Sampling Bucharest @ Viena, Cerbul de Aur, Mamaia, Eurovision.

AMON – DJ, promoter

In cei aproximativ 7 ani de activitate nu a fost atasat in totalitate vreunui anume gen muzical, dar a fost in totalitate atasat muzicii.De aceea, coordonatele seturilor sale se schimba in functie de party, de locatie, de vibe sau mood.Si totusi o scurta lista a genurilor pe care le mixeaza ar fi : funky, breaks, drum and bass, nu-jazz, nu-disco, dubstep, indie-dance.A mixat pe aceeasi scena cu DJ Marky,Andy Fletcher, Kormac, Matrix, Noisia, Bailey dar si impreuna cu artisti locali, Bully, Snow, VRT, Mesmer, Meeloox, Phlo, Dropdread si multi altii.Participa la diferite evenimente alaturi de trupe live, precum Suie Paparude, Blanoz, Aria Urbana, B.A.U., Discoballs si la fest-urile Summer Jam, Arena DNB Summer Fest, DNB Black and White.A prestat ca DJ in numeroase cluburi : Fabrica, Goblin, Elephant, B52, OtherSide, Suburbia, Krystal. Actual, este DJ rezident la The Ark, locatie ce ii ofera posiblitatea, dar si provocarea, de a aborda multiple genuri muzicale, in incecarea sa de a fi un DJ complet.

Tags:

6 thoughts on “GRAMATIK @ THE ARK Underground”

 1. GRAMATIK ne-a anuntat in cursul zilei de astazi ca va veni la Bucuresti insotit de chitaristul alaturi de care a realizat turneul din Statele Unite din 2010.

 2. 1.In anunt nu a fost folosit cuvantul genial.
  2.PROLÍFIC, -Ă adj. 1. care se mulțumește foarte repede; prolifer (1). 2. (fam.) fecund, bogat (în), abundent. (< fr. prolifique).Asadar aceasta e o calitate ce tine de statistica, iar statistica nu poate fi contrazisa si nici privita cu subiectivism.
  3.Surprinzator poate fi si in sens negativ.

  Facebook event here : http://www.facebook.com/event.php?eid=136587663074023

 3. Ok, si atunci ce faci? Nu mai mergi nicaieri? E foarte simplu (zic eu). Deschizi youtubeul si cauti. E suficient sa iti faci o parere si sa iti stabilesti prioritatile aprop de iesitul in lume. Cu ce ajuta in schimb comment-ul tau? Absolut nimic. O parere generala despre un eveniment despre care nu cunosti nimic.

 4. stii cum e asta, cand se pune initial anuntul toti sunt prolifici, geniali si suprinzatori. ok, iti iei bilet. apoi te duci acolo si te scufunzi intr-o mare de fum prolific, iar spectacolul in multe cazuri e varza. mai mult, cei ce initial laudau artistul cu asa mari cuvinte se plang ulterior de prestatia slaba, dezamagitoare. vai vai mie nu mi-a placut? voua cu vi s-a parut?

  intereseaza pe cineva? evident ca nu. biletele se vand, capitalismul isi face rulajul, si alti prolifici stau la coada sa ne incante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.