Logan & Riley @ Tralala

  • by
Logan & Riley @ Tralala

Logan & Riley @ Tralala

Logan & Riley @ Tralala

Sambata, 26 februarie, incepand cu ora 22.00: Logan & Riley
Intrare: 10 lei + 1 shot de Jagermeister inclus!
http://www.tralalaclub.ro

Logan Fisher a fost dj si producator, s-a ocupat de cluburi (legale si ilegale) pentru aproape 20 ani de ani. Rezidenta si-a facut-o la “The Betty Ford Clinic” in Gardening Club (Covent Garden) din Londra; locatia fiind cea mai frecventata in timpul saptamanii, reprezentand varful de lancie a noii miscari britanice de “progressive house”, miscare initiata de cei de la Leftfield si Guerilla Records. Oaspetii obisnuiti din serile de miercuri erau Paul Daly (Leftfield), Andrew Weatherall (2 Lone Swordsmen), Darren Emerson (Underworld), Richard Fearless (Death In Vegas) Billy Nasty si Danny Rampling.
Dupa aceasta perioada, Logan s-a mutat la faimusul club Plastic People, unde a avut parte de propria lui noapte de party: “Bumpy Capers” (1994-1997). Micul clubul ce gazduia un sistem de sunet impresionant a atras un mare numar de dj nationali si internationali, printe care D’Julz, din Paris. Serile “Bumpy Capers” au rezultat in aparitia unui 12” la casa de discuri Diversity (Londra), disc care a fost premiat pe locul II ca cel mai bun album de club in revista DJ Mag si care a fost situat intre doua nume cu greutate in lumea clubbingului: Ministry Of Sound si Back To Basics.
Logan si-a petrecut urmatorii ani mixand prin UK si Europa. A creat de asemenea si productii discografice sub marca casei de discuri a lui Sven Vath, Eye-Q Records, incojurat denume precum Hardfloor, 16B, Joy Zipper, Freddy Fresh, Mogwai si chiar de Vath.
Noul mileniu il prinde pe Logan lasand putin la o parte muzica si concentrandu-se asupra unei cariere in advertising si design, reusind totusi sa mai fie prezent la concertele si la party-urile din Estul Londrei. A organizat party-uri ilegale in depozitele de la Dovebridge Studios cu label-uri precum Peacefrog si i-a dat ocazia dj-ului Luciano sa mixeze pentru prima data in UK, impreuna cu Marco Passarini (Nature/Pigna Records/ Roma).
In 2002, Logan devine rezident in “Gary’s Bar”, un bar ilegal din cartierul londonez Shoreditch. Locatia acestui bar se afla intr-un penthousespatios, care nu era restrictionat de nicio lege si care promova o atitudine extrem de galagioasa. Notorietatea localului devenea tinta boemiei artistice londoneze, fapt ce a atras si cateva celebritati hollywoodiene din Londra.
Din 2006, Logan s-a mutat la Bucuresti, unde este Creative Director la Mustard. El a fost director muzical pentru un film artistic si a creat muzica pentru o producţie de teatru pentru Teatrul National. In 2009 lanseaza Haules Baules Records si incepe sa aiba performance-uri frecvente la party-uri foarte de succes in Bucuresti, cum ar fi: Pisi Love.
Logan este dj in continuare, colectioneaza vinyl-uri si probabil o va face intotdeauna.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)