Waldeck @ Atelierul de Productie

Waldeck @ Atelierul de Productie

Waldeck @ Atelierul de Productie

Downtempo-nu jazz cu un twist de swing si blues la Bucuresti, pe 18 Decembrie.

Waldeck vine la Warehouse Ballroom cu o mixtura vibranta de melodii de pe ultimele sale albume si un preview al albumului pe care il va lansa in curand. Producer la Spray Records, label cunoscut si pentru Kruder & Dorfmeister si Count Basic, Waldeck a lansat 6 albume, ultimul – “Ballroom stories” functionand ca o veritabila masina a timpul care te conduce lin pana la inceputul secolului 20.

Klaus Waldeck pregateste un dj set echilibrat si complet, care te va purta printr-o multime de stari si emotii, printr-o multitudine de genuri si perioade temporale total diferite care se contopesc intr-un fel ciudat si care te va fac sa dansezi chiar de la inceput.

Un bal neconventional intr-un spatiu post-industrial generos, “Warehouse ballroom” il aduce in deschidere pe Electric Brother, unul dintre cei mai vechi si apreciati dj si produceri de muzica electronica din Romania, iar de afterparty se vor ocupa Gemini Bros pe care sigur vi-i amintiti din vremurile bune ale Web-ului.

Sambata / 18 decembrie / 22:00 – Atelierul de Productie, Splaiul Unirii 160. Bilete: 30 lei.

Mai multe aici. Facebook event aici.

Linkuri relevante:
http://www.waldeck.at/
ttp://www.myspace.com/electricbrother
http://www.myspace.com/thegeminibros

Tags:

2 thoughts on “Waldeck @ Atelierul de Productie”

  1. “Downtempo-nu jazz cu un twist de swing si blues la Bucuresti”
    Nici macar pe aproape….parca am fost la o discoteca unde dj-ul nu se putea hotara ce muzica sa puna, intre ce ani sa aleaga.
    Nici pe departe!

  2. a fost neasteptat de….VARZA.
    Cunosc productiile artistului, insa la atelierul de productie…nu imi dau seama ce s-a intamplat insa aproape toti au regretat iesirea de sambata!!

    Invatatm….unde sa nu mai mergem

Leave a reply (we review all comments)