VOTE your favourite sets participating in the feeder sound II OPEN CALL for DJs feeder sound LIVE STREAMS with KOZO (dj set) & IRLO (live painting) feeder sound OPEN CALL TRACKS 2020 Un-hidden street art in Bucharest all 2019 feeder sound LIVE STREAMS schedule and time table 2020

Noblesse Oblige @ Control

Pe 26 noiembrie 2010 Noblesse Oblige revine in CONTROL, pregatindu-va un show incendiar ce face parte din turneul lor european de promovarea al celui de-al treilea album ‘Malady’, lansat in primavara acestui an.

Duo-ul localizat in prezent la Berlin s-a infiintat in Londra in 2004 ca un proiect al muzicianului si producatorului german Sebastian Lee Philipp si al frantuzoaicei Valerie Renay (acrtita/cantareata/compozitoare).

…Albumul lor de debut Privilege Entails Responsibility (Londra, 2006) este deja considerat un clasic al scenei electro underground, iar primul lor single Bitch and Daddy (Don’t touch me there) a cucerit cluburile indie europene imediat dupa aparitie.

Dupa mutarea la Berlin din 2006, Noblesse Oblige lanseaza In Exile (2008) votat ca Record of the Week de numeroase reviste de muzica nemtesti si frantuzesti si castiga Steppenwolf Music Prize in Rusia.

Succesul lor fulminant este demonstrat de cele peste 300 de concerte live sustinute in diferite locatii din Europa si America de Sud, de la galerii de arta si cluburi de noapte pana la scenele unor

festivaluri si a altor locatii faimoase. Concerteaza in turnee alaturi de The Dresden Dolls, IAMX, Lydia Lunch si multi altii.

La 2 ani dupa lansarea In Exile, Noblesse Oblige revine pe piata cu un al treilea album : Malady, un concept ocult la baza caruia sta misticismul vizual al lui Kenneth Anger, povestirile lui Aleister Crowley si melancolia morbida a poeziei Christinei Rossetti.

http://www.noblesseoblige.co.uk/

In deschiderea serii vor concerta Arc Gotic, o trupa romaneasca pecare multi dintre noi nu a mai vazut-o live de ceva vreme si care anul acesta revine pe scena in Bucuresti, Cluj si Beograd.

http://www.youtube.com/watch?v=QIoEtFhrzpA&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=cS4MK060hp0
http://www.arcgotic.ro/
http://www.myspace.com/arcgotic

Intrarea costa 25 lei.

Clubul Control se afla pe Strada Academiei nr.19 (intrarea prin pasajul Victoriei).

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2020 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email using this contact form and we will get back to you as soon as possible, usually in 1-2 working days. Thank you! 😊

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account