Kormac live @ The ARK

Kormac live @ The ARK

Kormac live @ The ARK

The Ark continua seria evenimentelor cu un nou DJ set de senzatie, de aceasta data “made by” Kormac! Bazandu-se pe o tehnologie noua in materie de scratch si proiectii video, artistul va mixa intr-un show audio-vizual electrizant, sambata, 6 noiembrie 2010, la The Ark.

Kormac si-a inceput cariera de DJ producandu-si propriile track-uri hip-hop/drum and bass inca de la varsta de 17 ani, iar pe masura ce si-a definitivat stilul a inceput sa primeasca tot mai multe oferte din partea cluburilor din Irlanda si UK. S-a lansat ca artist solo in 2007, cariera sa discografica numarand pana acum materiale ca “The Scratch Marchin”, “Good Lord” si Ep-ul “Showtime”, terminand de curand inregistrarile pentru primul sau album, “World Play”, semnat cu Scribble Records, material pentru care a colaborat cu DJ Yoda, Koaste (Black Grass,) DJ Cheeba (Solid Steel/Ninja Tunes,) Messiah J & The Expert, MC Little Tree si multi altii.

Spre deosebire de multi alti artisti ai genului, Kormac impresioneaza prin fuziunea mai multor extrase din muzica gospel a anilor ‘30, piesele sale remarcandu-se si prin prezenta instrumentelor live, sub titulatura de Kormac’s Big Band: tobe, bass dublu, banjo, clarinet, trompeta, peste care se suprapun numeroase efecte speciale, Kormac fiind supranumit un veritabil maestru in materie de audio-vizual.

Pe 6 noiembrie 2010, la The Ark, Kormac isi va prezenta noul proiect in cadrul unui show ce imbina mix-uri, scratchuri si proiectii video intr-o maniera fascinanta, evenimentul fiind organizat de The Ark si sustinut de Emagic, booking-ul fiind asigurat de LiveHouse. Intrarea va fi de 15 lei.

Tags:

1 thought on “Kormac live @ The ARK”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.