Viva Lecturi Urbane

  • by
Viva Lecturi Urbane

Viva Lecturi Urbane

Ideile pe care le avem ne aparţin în măsura în care le facem vizibile, dar ceea ce le generează depinde de oamenii pe care îi avem în jur. Iar Lecturi Urbane se bucură de o mulţime de oameni energici, frumoşi, activi, cu idei şi iniţiative vibrante ce transformă acţiunile proiectului în acte grandioase, chiar revoluţionare.

Într-un prezent bombardat de anormalitate, noi ne permitem să trimitem semnale de firesc. Ne creăm contexte şi ocazii prin intermediul cărora să transmitem istorii despre cărţi şi despre oameni. Iar uneori, creăm adevărate revoluţii în vârtejul cărora se prind generaţii frumoase ce susţin cultura şi sunt responsabile faţă de comunitatea în care trăiesc.

Acum, cu zece mii de cărţi împărţite, peste o mie de voluntari implicaţi şi cu peste 25 de orase în proiect, nu pot spune decât: VIVA LECTURI URBANE.

Şi cu această ocazie, vă anunţăm următoare ediţie, ce va avea loc pe 2 noiembrie, în metroul bucureştean. Vă aşteptam în acelaşi loc, pe peronul staţiei Unirii 1, la ora 19.00, să ducem povestea Lecturilor mai departe.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)