Spor, Chris Renegade si Bong Ra @ Atelierul de Productie

Deschiderea oficiala a noului hotspot al petrecerilor din Bucuresti, Param Pam Pam, parte a Atelierului de Productie, va avea loc pe 17 septembrie, printr-un warehouse party imens cu 2 scene si multi headlineri.

La prima scena, campionii la categoria beaturi grele Spor si Chris Renegade vor fi gazdele unei sesiuni Lifted Music de 3 ore. Spor, producator si DJ de drum&bass din UK, cunoscut in toata lumea datorita pieselor sale scoase atat la Lifted Music, cat si la celebrele Ninja Tune, Renegade Hardware si Planet Mu. A mai fost prezent in Bucuresti in 2009 in cadrul Drum&Bass Fever 1.0 (alaturi de Chris Renegade, Dub FX si John B). De asemenea, cocheteaza cu muzica electro prin intermediul proiectului sau Feed Me, obtinand sprijin din inclusiv din partea faimosului Deadmau5. Chris Renegade a fost unul dintre managerii labelului Trouble on Vinyl si s-a ocupat in principal de A&R pentru Renegade Hardware si Barcode Recordings. A fost responsabil pentru promovarea multor artisti, printre care si Chase&Status. Unul dintre preferatii publicului roman, Jason Kohnen aka Bong-Ra tocmai a lansat un EP (Monsters EP) foarte apreciat, care il readuce din punct de vedere al soundului la inceputuri. Vor mai fi prezenti si The Filters, Limun, Yuffa si Mo’Fire (live drumming with jungle DJ!)

Scena 2 ii are in focus pe pe exponentii noului val de hip-hop romanesc, Chimie si Dragonu’ aka Specii. Acestia imbina beaturile clasice de hip-hop cu IDM sau dubstep, colaborand cu multi artisti romani aflati in avangarda, precum Silent Strike, Bean sau Limun. De remarcat si seturile marca Grigo, Tzitzi, Grid si Extnct!

*** Petrecerea continua a doua zi, 18 septembrie, in Timisoara la Setup Venue, unde Spor si Chris Renegade vor fi gazdele primului Lifted Session din Timisoara, alaturi de The Filters, Limun, Grid si Phoneme.

COORDONATE:

17.09.2010 Bucuresti 22:00 – Atelierul de Productie/Param Pam Pam (Splaiul Unirii nr. 160, zona Timpuri Noi) – www.atelieruldeproductie.ro – 35 lei

18.09.2010 Timisoara 22:00 – Setup Venue (Pestalozzi nr. 22) – www.setuptm.ro – 25 lei

Un eveniment produs de BassWise! Crew in colaborare cu Atelierul de Productie/Param Pam Pam.

Mix intre o galerie neconventionala si un spatiu pentru evenimente, Atelierul de Productie / Param Pam Pam ocupa aproximativ 2000 metri patrati din fostul atelier de filatura al fabricii Industria Bumbacului. De la deschiderea sa din iunie 2010, Atelierul a gazduit expozitii de arta contemporana si street art, performance-uri de dans contemporan si o serie de petreceri tematice.

Tags:eveniment

1 thought on “Spor, Chris Renegade si Bong Ra @ Atelierul de Productie”

  1. Pingback: Lansare Param Pam Pam | Feeder

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.