Apple a vandut 1,7 milioane de iPhone 4 in 3 zile

“This is the most successful product launch in Apple’s history” – Steve Jobs

5 thoughts on “Apple a vandut 1,7 milioane de iPhone 4 in 3 zile”

  1. @ Anonim: Iti multumesc ca m-ai luminat! Adevarul este ca ai adus argumente de am obosit sa le citesc!

    Pun pariu ca toti frustratii care dau comentarii atat de complexe, traiesc sub cerul liber, fara TV sau telefon…in cel mai rau caz cu un Telecolor uitat printr-un colt.

    Ideea sta in felul urmator…sunt de acord cu ce-a zis Jiji mai sus. Problema este ca am inceput sa ma satur de comentarii de’astea inteligente, in care cel care le scrie este net superior fata de ceilalti. Mi-as dori sa mai citesc macar din cand in cand cate un comentariu care sa contina si alte cuvinte decat prost, de cacat, imbecil, nasol, muzica proasta, tipic romanesc, etc.

    In incheiere as mai adauga un singur lucru: pun pariu ca printre cele 1,7 milioane de prosti care au cumparat iphone, sigur se gasesc vreo 2 care sa fie mai destepti decat inteligentul de mai sus…if you know what I mean.

  2. Ce-mi plac oamenii asa vehementi! Practic nici nu prea’ntelegi de ce-s atatia prosti pe lume. Poate ca nici nu trebuie sa’ntelegi. Daca Jiji zice ca-s prosti inseamna ca asa e! Tanjeam si eu la unul sincer sa fiu…dar m-a luminat Jiji la ora asta tarzie si gata…m-am sucit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ads