Festivalul Melt 2010 – Ferropolis, Germania

  • by

MELT FESTIVAL
FERROPOLIS, GERMANIA 16-18 iulie 2010

de Luiza Alecsandru

Festivalul Melt a ajuns la a 13-a editie. Sa le uram noroc si cat mai putina ploaie! Cap de afis se anunta norvegienii de la Kings of Convenience, Goldfrapp si Kele din Bloc Party. Duo-ul britanic Goldfrapp isi prezinta noul album “Head First”. Kele Okereke, cunoscut ca legenda Bloc Party, isi prezinta proiectul solo “Kele” exclusiv pentru publicul ce se va afla printre gigantii de otel de pe situl minier Ferropolis. Anul acesta la Melt par sa fie la moda trupele indie ca Shout Out Louds, Yeasayer, Jamie T, Midlake, Delphic, Friendly Fires, Johnossi, Health and The Big Pink, Dirty Projectors.

Alternativele pop vin de la Miike Snow, Hercules And Love Affair, Jamie Lidell, Hurts sau nemtii de la Bonaparte atat intr-o aparitie cu Modeselektor dar si pentru a-si prezenta noul album la Main Stage. Melt va avea o scena Selector care ii va gazdui printre altii pe Modeselektor si Bonaparte live (Visuals: Pfadfinderei), Jamie XX, Black Rose (Jesse Rose si Henrik Schwarz live), Martyn vs. Kode 9, Mala, Jackmaster si Skate. Toti artistii confirmati pana in prezent se gasesc la http://www.meltfestival.de/en/acts

Crew-ul Audiolith Pferdemarkt va deschide oficial festivalul pe 15 iulie. Deoarece capacitatea acestui pre-party e limitata la 3000 de oameni intrarea va fi de 5 euro. Biletele sunt disponibile doar on-line la www.meltfestival.de/tickets.

Biletele pentru festival pot fi cumparate la www.meltfestival.de/en/tickets.

Pentru un bilet de 3 zile doritorii scot din buzunar 94 euro EUR la care se adauga o taxa de pre-sale si 5 euro depozit pentru gunoi. Pentru un bilet de 2 zile valabil vineri si sambata pretul va fi de 74 de euro. In pret este inclusa taxa de camping si parcare.
Detalii la www.meltfestival.de.

Leave a reply (we review all comments)