Concert AC/DC pe 16 mai 2010 la Bucuresti – Pta Constitutiei

acdc black ice world tour concert posterConcert AC/DC pe 16 mai 2010 la Bucuresti - Pta Constitutiei

Aflu si eu cu o mica intarziere ca s-a confirmat concertul AC/DC de pe 16 mai 2010 in Piata Constitutiei la Bucuresti in cadrul turneului Black Ice World Tour. De data asta este oficial.
Organizatori: Marcel Avram şi D&D East Entertainement
Pretul biletelor este intre 128 si 477 lei si se pot cumpara prin Eventim.

Tags:

1 thought on “Concert AC/DC pe 16 mai 2010 la Bucuresti – Pta Constitutiei”

 1. Avertisment referitor la concertul AC/DC de azi, cateva idei din cartea “Ingeri si diavoli” a pr. Claudiu Dumea, edit. Sapientia 2003:

  “Grupul hard rock AC/DC (initialele in engleza ale expresiilor Anti-Crist si Moarte Cristos (*))”, in cantecul Hell’s Bells, preamareste clopotele infernului: ‘Am clopotele mele / Si te voi duce in infern / Vei fi al meu/ Clopotele infernului/ Da/ Clopotele infernului'”

  “Nenumarate sunt dovezile care arata limpede ca marile staruri ale rock’n’roll-ului s-au consacrat in mod liber satanei (…) Alice Cooper al carui nume adevarat era Vincent Fourier marturiseste: ‘… am mers la o sedinta de spiritism unde Norman s-a rugat ca spiritul sa se faca auzit. In cele din urma, spiritul s-a aratat si mi-a vorbit. Mi-a promis mie si grupului meu muzical glorie, dominatie mondiala … a cerut in schimb … sa-i ofer trupul … sa puna stapanire pe mine'”.

  “In ceea ce priveste anumite discuri … asociatii de vrajitori (WICCA) consacra satanei lucrarile muzicale in cadrul liturghiilor negre … discurile sunt vrajite, un numar mare de demoni sunt insarcinati sa le duca la indeplinire ordinele. De aici rezulta ca, ori de cate ori cumparati … discuri astel vrajite … duceti si vraja si demonii legati de lucrarea aceea”.

  Din efectele psihice ale rock-ului: reactii emotive de la frustrare pana la violenta incontrolabila, pierderea controlului, concentrarii, scaderea vointei, supraexcitarea neuro-senzoriala (generand chiar isterie si halucinatie), stare hipnotica, tendinte de sinucidere si omucidere, auto-mutilari, porniri spre distrugere, vandalism etc. (pag. 164-165).

  “Don Sesto Serri, paroh si exorcist din Mondena, Italia, este convins ca satana este regele rock-ului si ca locurile preferate ale celui rau pentru a-si face adepti sunt discotecile”. (…) “Mesajele sale subliminale duc la perversiune sexuala, la revolta, la sinucidere, la violenta si la consacrarea la satana”.

  “Cand se combina efectul muzicii rock cu jocul de lumina al stroboscopului, toate barierele judecatii morale cad” (se explica in carte cum prin frecventa si ritmul sunetului, combinate cu efectele de lumina, se incetinesc sau neutralizeaza anumite functii ale creierului, sau se produce secretia anumitor glande interne).

  Termin cu o critica adusa de pr. Dumea la adresa celor care “au izgonit din biserici muzica proprie liturghiei romane” imaginandu-si ca fac un “aggiornamento”:
  “Este izbitor faptul ca muzica rock atat de distrugatoare … s-a impus in toata lumea exact in aceeasi perioada in care nu Biserica, ci … responsabilii Bisericii abandonau si izgoneau din biserici muzica gregoriana, atat de benefica pentru psihicul si pentru creierul omului. Si aceasta impotriva vointei Bisericii (…): ‘Biserica recunoaste cantul gregorian ca fiind propriu litughiei romane; de aceea, in actiunile liturgice, in conditii egale, el trebuie sa ocupe primul loc'”

  (*) Din cate am citit pe Internet grupul AC/DC n-a recunoscut ca initialele lor ar reprezenta ceva satanist. Ei sustin ca pur si simplu este vorba de initialele in engleza pentru curent alternativ (AC) sau continuu (DC). Dar multi sustin ca asa ar fi, chiar versurile lor sunt mai mult decat evidente.

Leave a reply (we review all comments)