BestFest 2010 anulat! Concertul Faithless ramane confirmat

B’ESTFEST nu va mai avea loc anul acesta dar concertul Faithless ramane confirmat.

Ca urmare a perioadei de recesiune ce afecteaza inca numeroase ramuri ale economiei globale, compania organizatoare a B’ESTFEST – Emagic – a luat decizia de a amana editia de anul acesta a festivalului.

„B’ESTFEST a crescut an de an, si un eveniment de aceasta talie necesita costuri enorme, care intr-o piata afectata de restrangerea bugetelor de marketing si advertising nu pot fi sustinute exclusiv din vanzarea de bilete. Am obisnuit publicul cu o anumita notiune a ceea ce inseamna un festival non-liniar de minim trei zile, cu mai multe scene, peste 30 de artisti si diferite alte atractii. Anul acesta conceptul de B’ESTFEST nu ar putea avea loc in aceleasi conditii, prin urmare am preferat sa amanam cea de-a patra editie, asa cum de altfel si festivaluri internationale precum Glastonbury, Leeds/Reading, Pukkelpop sau Melt! au facut de-a lungul timpului.” a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.

Show-ul deja anuntat al trupei Faithless, nu va fi anulat, urmand sa se desfasoare la data stabilita, pe 16 iulie sub un alt concept. Mai multe detalii despre locatie si bilete urmand a fi facute publice in perioada urmatoare.

14 thoughts on “BestFest 2010 anulat! Concertul Faithless ramane confirmat”

 1. Pe langa concertul incendiar sustinut de catre Faithless la Ciuc Summer Fest, cu o seara in urma, alaturi de trupa Urma, au mai fost si in Garage Hall unde au facut ca seara sa fie de neuitat atat pentru ei ca si artisti cat si pentru toti clientii..muzica live, cocktail-uri, shot-uri, poze in timpul evenimentului… distractie la maxim!

 2. @white
  Pai cel mai tare a fost 2007 dupa care 2008 iar 2009 a cam supt.
  Adica ce era faza aia cu ziua 0 ziua 5 ziua nush care. Line-upul 2009 a fost slllab slab ( scot trupele rock din ecuatie ca alea n-au prea fost prin ro si dau bine la fani ) restul, varza si nu prea actuale, plus organizare mai slaba ca 2007 si 2008.
  Nu ma intelege gresit, mi-ar fi placut si mie festival tare in Bucuresti dar din pacate nu e cazul cu Bestfest. Merci de incercare dar in afara un festival inseamna line-up de anul ala ( adica te uiti cine e in tour si ii aduci fix pe aia chiar daca sunt scumpi, nu aduci starurile de acu nush cati ani)
  Ca dovada ca emagic e pus pe comert uite-te ce face acum cu festivalul ciuc, Moore? Please!!! Chicios rau de tot.
  Dar pentru ca vor sa vanda bilete pe mai multe zile, aduc pe Moore care e un obosit.
  Cum zice Mircea, cultura muzicala a organizatorilor…no comment.

 3. publicul romanesc cald, primitor si care se manifesta atat de frumos la fiecare concert chiar nu merita sa se anuleze festivalul… NOOOOOOOOOT!!!

 4. @Mircea
  Faithless face misto live si place la multimi. Cred ca deja si-a luat apartament in Bucuresti la cat de des vin.
  Dar bestfest a devenit de-a lungul anilor din ce in ce mai slab. Deh. Comertuuu!!!!!

Leave a reply (we review all comments)