KUMM @ OneDay Live Mojo Sessions

Joi, 25 februarie, OneDay Live Mojo Sessions incheie sezonul de iarna printr-un concert al trupei KUMM, de la ora 21, in Club Mojo (Gabroveni, 14).

KUMM inseamna “nisip” in limba tatara, dar in acest caz este vorba de o trupa de rock alternativ din Romania, care anul acesta implineste doisprezece ani de existenta. Trupa s-a infiintat in anul 1997 la Cluj si de atunci a lansat cinci albume de studio – primul in 2000, avand titlul Moonsweat March, al doilea cu titlul Confuzz (2002), apoi Angels & Clowns (2005), Different Parties (2006) si Far From Telescopes (2009).

Lansat la sfarsitul anulului trecut, Far From Telescopes s-a bucurat de recenzii pozitive, marcand tranzitia spre indie-rock a formatiei. Pana in prezent au fost lansate doua single-uri de pe acest album, Morsa si Pop Song, cel din urma ajungand pe locul 1 in Top Show la Radio Guerrilla.

Evenimentul din 25 februarie este primul concert cu noul basist Alexandru Miu (Go to Berlin), care l-a inlocuit pe Sorin Erhan.

In prezent, trupa se compune din: Catalin Mocan – voce (2005 – prezent), Eugen Nutescu (Oigan) – chitara, voce, muzicuta (1997 – prezent), Kovács András – clape (1997 – prezent), Mihai Iordache – saxofon (2003 – prezent), Alexandru Miu – bas (incepând cu 2010), si Paul Ballo – tobe (2009 – prezent).

http://www.kumm.ro

OneDay este o initiativa de extindere a circuitului muzical independent din Romania, un proiect independent si autofinantat de promovare a artistilor locali si internationali de pe scena indie. Proiectul s-a dezvoltat pana acum in doua directii: online, printr-un spatiu de upload (concept asemanator MySpace) unde sunt prezente astazi peste 70 de trupe romanesti, si prin realizarea compilatiei OneDay Mix, ajunsa anul acesta la a doua editie – o colectie de piese semnate de trupe nou-venite pe piata romaneasca, disponibila spre download gratuit pe site, si offline prin organizarea si promovarea de concerte live cu trupe autohtone si straine.

www.oneday.ro

Concertul incepe la ora 21.00. Biletele in valoare de 20 RON se achizitioneaza in seara evenimentului la intrarea in club Mojo (Gabroveni, 14).

Tags:

1 thought on “KUMM @ OneDay Live Mojo Sessions”

Leave a reply (we review all comments)