Röyksopp @ The Mission Dance Weekend Navodari – Mamaia

THE MISSION DANCE WEEKEND // EDITION 0.3 – 2010
NAVODARI BEACH BLACK SEA COAST 6th – 7th of August

In premiera in Romania, una dintre cele mai cunoscute si iubite trupe de muzica electronica, Röyksopp, va canta live pe scena The Mission Dance Weekend de pe plaja Marii Negre in august.

The Mission aniverseaza anul acesta 10 ani de activitate, asa ca toate evenimentele vor fi deosebite din diferite puncte de vedere. Una dintre suprizele pregatite pentru vara anului 2010 este sosirea binecunoscutei trupe de origine norvegiana Röyksopp in cadrul celei de-a treia editii a Dance Weekend.

Dance Weekend, festival anual pe plaja Marii Negre pe parcursul unui intreg weekend estival, a reusit ca pe parcursul primelor doua editii, in 2008 si respectiv 2009, sa aduca in fata publicului roman artisti de talie internationala ca: Fatboy Slim, Groove Armada, Tiesto, Armin Van Buuren, Sven Vath, Timo Maas, Roger Sanchez, Trentemoller live with band, Mylo si Glenn Morrison pe scene in fata carora au dansat pana la rasarit de soare de la 28.000 pana la 44.000 de iubitori de muzica.
Si anul acesta, in cadrul celei de-a treia editii, The Mission va aduce la Dance Weekend o fuziune perfecta intre celemai importante trupe ale momentului si cei mai cunoscuti DJ, un show de lumini si o atmosfera extrem de speciala.

http://www.myspace.com/royksopp
http://royksopp.com/

4 thoughts on “Röyksopp @ The Mission Dance Weekend Navodari – Mamaia”

Leave a reply (we review all comments)