A-Skillz @ Midi (Cluj)

D.U.A. prezinta A SKILLZ (UK)// Leizaboy//vineri 5febr. Club MIDI // Cluj

“Adam Mills, cel care se ascunde sub alias-ul de A Skillz, este cu cu siguranta marca cea mai funky a celebrului label Finger Lickin’. Talentul sau incredibil din spatele pupitrului imbina funk, hip-hop si breaks cu stilul unic de scratching si sampling marca A-Skillz.

A-Skillz a avut turnee in Australia, Canada, S.U.A., Asia, ajungand si la cele mai mari festivaluri din Europa si din intreaga lume (Glastonbury, Homelands – UK, WMC – USA , Snowbombing – Austria sau Field Day in Australia). Toata lumea dorea o dovada pe viu a ceea ce facea reprezentatiile A-Skillz atat de aclamate, astfel ca a fost invitat la cele mai cunoscute petreceri de club din lume: FabricLive, Spectrum, Chew The FAT!, Supercharged, Sugarbeat, The Boutique, The Hit Factory New York sau Pacha Ibiza. Era inevitabil ca succesul sau sa paraseasca aria scenei de club, astfel ca A-Skillz a fost ales pentru a realiza coloana sonora a unui spot Renault, dar si fundalul audio al jocului PlayStation Gran Turismo 4. Un alt amanunt interesant ar fi ca A-SKillz a fost co-producator la celebrul hit ‘Breathe’ semnat Blu Cantrell si Sean Paul. Printre altii, A-Skillz a lucrat cu artisti renumiti ai genului: Kraak n Smaak, Fort Knox Five sau Smoove & Turrell.

O confirmare a ascensiunii sale din ultimii ani A-SKillz a adus-o si obtinerea pozitiei a doua, pentru al doilea an consecutiv, la DJ in topul Breakspoll 2009 – International Breakbeat Awards, fiind devansat doar de Stanton Warriors dar inaintea unor nume precum Plump DJs sau Krafty Kuts.”

Pret bilet :15 lei inainte de ora 00:00 si 25 dupa.

Download Promo Mix http://www.makeitfunky.ca/ASkillzLiveMix.mp3

Downnload BreakSpoll 2008 Live promo mix http://rapidshare.com/files/96400747/A_Skillz_-_LIVE_-_Breakspoll_2008.mp3

Tags:

2 thoughts on “A-Skillz @ Midi (Cluj)”

Leave a reply (we review all comments)