ShortsUP prezinta Extra Extra Shorts (XXS) @ TNB – Artexpo

shorts up extra extra shorts tnb artexpo 18 decembrie

EVENIMENT AMANAT!

ShortsUP, cu sprijinul Vodafone România, prezintă evenimentul Extra Extra Shorts.

ShortsUP revine pe 18 decembrie de la 21.00 la Teatrul Național/ Galeriile ArtExpo cu un eveniment adaptat ritmului nebun al marilor orașe – filmele din luna decembrie nu vor depăși 3 minute, iar la afterparty, SEB (The Infamous) va mixa pe repede înainte refrenele celor mai cunoscute piese din anii 80 până azi apoi FANAS (Beatehas) impreuna cu DJ J-on vor prelua legatura si o vor tine pana la dimineata calare pe MPC si platane. Pe FANAS l-ati cunoscut pe Feeder acum 2 luni cu genialul album EMPECELICIOUS.

SEB promite că fiecare piesă nu va depăși durata propriului refren si după fiecare fragment muzical cunoscut va urma altul și mai cunoscut. VJ Crid asigură vizualurile de la party printr-o serie de imagini pe cât de scurte, pe atât de alerte.

Dress code XXS (optional): fuste sau pantaloni cat mai scurti :)

Facebook Event

Evenimentul ShortsUP – Extra Extra Shorts va însemna peste 30 de scurtmetraje unul și unul care îi vor tine în priză pe spectatori timp de două ore. Iran: A Nation of Bloggers este o animație din 2008 despre libertate și revolutia prin blogging, iar Bon Voyage – o ficțiune britanică amuzantă premiată la majoritatea festivalurilor de scurtmetraje din SUA. Cele mai bune filme de un minut din întreaga lume, adunate sub brandul Filminute, vor face o oprire „expres” la ShortsUP, cu o selecție de pelicule votate „cele mai populare” în 2009.
Programul de filme va include și câteva animații semnate Studioset, unul dintre cele mai creative studiouri de animație din România în acest moment.

ShortsUP, organizat de Asociaţia Oricum și Feeder.ro, împreună cu Vodafone România, aduce în fiecare lună cele mai titrate scurtmetraje din întreaga lume, în cadrul unor experiențe cinematografice interactive, în care publicul face parte din scenariul evenimentelor.

Biletele sunt disponibile direct la intrare, la TNB/ArtExpo, în seara evenimentului. Prețul unui bilet este de 20 RON și oferă acces la programul întregului eveniment.

3 thoughts on “ShortsUP prezinta Extra Extra Shorts (XXS) @ TNB – Artexpo”

  1. Pingback: SnowsUP la ShortsUP | Feeder

  2. Pingback: Diseara ShortsUP - Extra Extra Shorts @ TNB - Artexpo | Feeder

  3. Pingback: Fanas - Heliosteps | Feeder

Leave a reply (we review all comments)