Decât o Revistă va apărea din nou

decat o revista nr 2

“Deşi a pornit ca o revistă-unicat, reacţiile voastre – zeci de e-mailuri şi comentarii – ne-au convins să continuăm. O vom face în acelaşi registru sincer în care am apărut şi prima oară. DoR s-a născut de la o întrebare simplă: avem nevoie de o revistă curioasă, nepretenţioasă şi muncită care vorbeşte despre cum trăim astăzi? Răspunsul covârşitor a fost DA. Acum urmează întrebarea mai dificilă: putem s-o susţinem editorial, vizual şi financiar? Ca să răspundem, avem nevoie de ajutorul vostru cu următoarele:

1. Căutăm un manager de proiect, cineva care să dezvolte şi să gestioneze infrastructura care ar putea susţine DoR. Practic, un Superman sau o Superwoman care să muncească atât de mult şi de bine încât să reuşească să creeze un proiect care apoi să-i plătească un salariu. Idei avem, dar noi suntem scriitori, fotografi şi designeri. Un project manager de succes ar putea însemna o frecvenţă sporită şi un conţinut mai ambiţios. Căutăm pe cineva cu multe curiozităţi şi vise, cu nişte cunoştinţe de management, confortabil în lumea online, dar capabil de-a fi un purtător de mesaj şi un negociator în lumea offline. (Pornind de la idei dezvoltate alături de echipa editorială, ar trebui să construiască un schelet de finanţare, să organizeze evenimente, să coordoneze distribuţia etc). Şi ar trebui să fie o persoană mai organizată decât noi, boemii.

2. Căutăm idei de surse de finanţare pentru al doilea număr, care nu va mai fi distribuit gratuit. Vom încerca să vă oferim posibilitatea să îl rezervaţi în avans, contribuind astfel financiar la realizarea lui. Vom căuta şi alte formule. Dacă aveţi idei – sau oferte – nu ezitaţi.

3. Misiunea DoR e de a asambla realităţile şi obsesiile contemporane – sociale, politice, culturale, consumeriste – într-un puzzle eclectic şi provocator. Vom continua să spunem poveşti la graniţa dintre interese, sensibilităţi (populare şi alternative) şi nevoi (cunoaştere şi amuzament). Vom continua să le ilustrăm şi să le împachetăm în aşa fel încât revista să fie un obiect de colecţie de păstrat pe raft, nu de înfundat în coşul cu hârtie de dus la reciclat. Conţinut trebuie să se nască şi din conversaţia cu voi. Aşteptăm să ne trimiteţi gânduri, idei, propuneri, sugestii, să ne indicaţi oameni interesanţi, voci nedescoperite, fotografi neştiuţi şi desenatori nepublicaţi.

Decât o Revistă e proiectul nostru, al tuturor care caută dovezi că România poate privi mai departe de lehamitea de azi şi regretele de ieri. Sperăm că doriţi s-o revedeţi. Noi dorim s-o continuăm.

Aşteptăm project managerul şi ideile – financiare, editoriale, vizuale – pe dor@decatorevista.ro.

Mulţumim pentru susţinere,

Echipa DoR

=========
Website || Twitter || Facebook

1 thought on “Decât o Revistă va apărea din nou”

 1. ma miram eu sa ramana “decat o revista” nu si un brand.
  deci asta a fost, trecem pe comercial

  – primul numar GRATUIT – un real succes (sfat: trebuia sa va opriti aici)
  – imediat dupa primul numar pe bani, interesul pentru revista va scadea vertiginos.
  – o alta revista care va trai din publicitate, cu articole din ce in ce mai proaste si cu cititori care vor considera ca sunt cooleni daca vor citi revista asta.

  ha ha ha succes!
  p.s. primul numar putea ingrozitor a tipar, nici n-am mai rasfoit-o.

Leave a reply (we review all comments)