Europa Libera, Acasa! – 100000 Romani

europa libera acasa

“Misiunea postului de Radio Europa libera este sa promoveze valorile si institutiile democratice prin diseminarea informatiilor factuale si a ideilor.”

Cu aceasta misiune americana in Europa de Est am pornit pe calea undelor si in Romania, in 1950, intr-o perioada dominata de cenzura, propaganda si oprimare. Pericolul la care eram expusi ne sporea curajul si indarjirea de a lupta pentru un spirit liber.

Aveam o singura putere impotriva regimului: microfonul. Am spus ceea ce altii doar indrazneau sa gandeasca si am fost vocea constiintei lor timp de aproape 60 de ani.

Astazi, dorim sa iti oferim ocazia sa ne cunosti direct, nu doar din povestile parintilor sau ale bunicilor. Vrem sa iti oferim sansa de a vedea prin ochii trecutului si de a invata sa descifrezi prezentul.

Te invitam sa fii unul dintre cei 100000 de romani care isi aduc istoria acasa. Printr-o donatie de 2 eur, prin SMS la 8820, poti aduce in tara arhivele EL – pentru ca generatiile de azi si cele ce vin sa isi poata cunoaste trecutul!

Detalii pe 100000romani.ro si pe Facebook.

3 thoughts on “Europa Libera, Acasa! – 100000 Romani”

Leave a reply (we review all comments)