Blanoz @ Irish Music Pub (Cluj)

blanoz

Trupa BLANOZ va invita vineri 27 noiembrie in Irish Music Pub la editia Clujeana a turneului BLANOZ – “The Live Drum&Bass Tour 2009”.
21:00, 10 ron

CINE SUNT BLANOZ?

Blanoz a aparut in 2003, sub numele de BLANOZ DISTRUZOS, un proiect artistic initiat de catre ATI si SULTAN, ce in scurt timp s-a transformat intr-o trupa “all star” de jam-session, careia i s-au alaturat artisti invitati din zona underground, reprezentanti ai scenelor de hip-hop si electro.
Au urmat aparitiile memorabile ale trupei in Web Club si Green Hours, la care au participat nume precum Dru Klein, Vexxatu Vexx si Pacha Man la microfon, dar si membri a altor proiecte de drum’n’bass si electro.
Un moment interesant ce a urmat a fost acela cand doua inregistrari din studio au ajuns in mainile fanilor care au facut ca, in mod inevitabil, piesele sa fie raspandite “la liber” pe Internet, unde pot fi gasite si in ziua de azi.
Chiar daca acest lucru a contribuit consistent la popularizarea trupei, prestatiile live au ramas elementul definitoriu al Blanoz, care a continuat sa apara pe scena romaneasca de clubbing, dar s-a remarcat si prin prezente la diverse evenimente si festivaluri, cum este cazul celei de-a doua editie a Fanfest, pe 26 august 2005, cand, oarecum accidental, proiectului i s-a alaturat MC Bean, cu care ulterior s-au si inregistrat deja cunoscutele piese “Te provoc” si “Jumatate tu, jumatate nu”, ultima fiind si piesa aleasa pentru clip-ul Blanoz, o productie remarcabila ce poate fi vizualizata si in sectiunea media (hotbox) de pe www.blanoz.com.

Componenta:
Ionut G – synths/fx/keys
Melak – percutie
Mandela – synth
Ati de Chile – drums , membru fondator al trupei.
MC Agent
Palomino – flaut; saxofon – colaborator

In aceasta formula Blanoz a aparut pe o varietate de scene din toata tara, incepand cu Parkfest (platoul Parcului National Retezat), Iarmaroc Fest, Forest Vibe, Irish & Music Pub Cluj.
Blanoz este un proiect muzical cu elemente electro-acustice care isi deschide usile tuturor artistilor ce au un cuvant de spus pe scena de drum’n’bass, fiecare dintre invitati venind cu propriul aport in jam-session-urile din care ulterior, in stilul deja consacrat, se nasc si piesele inregistrate in studio si incluse pe materialele reprezentative ale trupei, cum este si cazul EP-ului ce se afla in plina pregatire in acest moment.

BLANOZ Live Drum&Bass Tour 2009
27.11 CLUJ-NAPOCA @ IRISH&MUSIC PUB
28.11 DEVA @ FISHER’S
30.11 ALBA IULIA @ CETATE – SPATIUL RYMA
4.12 BRASOV @ TRIPPIN’ CAFE
5.12 BUCURESTI @ FABRICA

Tags:

1 thought on “Blanoz @ Irish Music Pub (Cluj)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.