Opening Season Party @ Fabrica

  • by

snow party

Opening Season Party
Let’s Party For Snow

In lipsa ploii, oamenii se mobilizau inca de la inceputul timpului in tot felul de dansuri si serbari, doar-doar cei responsabili vor da drumul la robinet. Asa ca…de ce n-am face la fel?
Dupa o prima aversa cuminte si devreme pe la noi prin Romania, fiind in asteptarea unor straturi mai convinse, Echipa H2O s-a decis: nu vrem sa mai asteptam, si deci ceva TREBUIE facut!

Asadar, mobilizam intreaga miscare intr-un scop mai mult decat nobil: VREM ZAPADA!

In 27 Noiembrie (adica intr-o seara de Vineri), Fabrica isi deschide portile pentru o petrecere dedicata snowboarderilor si snowboarderitelor: OPENING SEASON PARTY!
In reteta serii si a noptii intra proiectia filmului Forum FOREVER (ora 21:00), concurs de indoor jibing fara zapada, surprize cu final neasteptat, DJ Various Artist, DJ Luca, DJ Bully….si un moment aparte. Dar despre el nu va va spune nimeni nimic decat la fata locului. Suspansul creste, nivelul de adrenalina in sange la fel, si-astfel sigur va spori si grosimea stratului de zapada pe sezonul care bate-n poarta.

De bigat in agenda:
OPENING SEASON PARTY in 27 NOIEMBRIE la FABRICA!

Impatimitii care fac prezenta la proiectia FOREVER au asigurata intrarea gratuita. Dupa ora 22:30, intrarea valoreaza 5RON.

BRIGADA, LETS PARTY FOR SNOW!!!

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.