Noblesse Oblige din nou in Romania

noblesse oblige

Dupa succesul din 2006, duo-ul berlinez Noblesse Oblige revine in Romania pe 6 noiembrie pentru un concert extravagant!

In deschidere, va canta pentru prima oara in Bucuresti, cea mai cunoscuta si longeviva trupa romaneasca de gotic/darkwave, Arc Gotic (TM).

Evenimentul va avea loc in cel mai frecventat club de indie/alternative din Bucuresti – Club Control, str. Academiei 19. Accesul publicului se face incepand cu ora 21:00, iar dupa terminarea concertelor, artistii vor ramane la after-party, pentru poze si autografe cu fanii. Atmosfera va fi intretinuta de Cliza, ce se va ocupa de selectia muzicala.

Biletele in valoare de 40 lei se vor gasi incepand cu 10 august in clubul Control (Str. Academiei nr. 19) si in cadrul Lux Noctis Party, in fiecare sambata – The Corner Club (Str. Visarion 25).

Noblesse Oblige este o trupa ex-londoneza acum berlineza, ce s-a format in 2004 si ii are in componenta pe neamtul Sebastian Lee Philipp (compozitor / producator) si frantuzoaica Valerie Renay (actrita si compozitoare).

Desi au lansat doar 2 albume pana in prezent (“Privilege Entails Responsibility” – 2006 si “In Exile” – 2008), duo-ul a castigat repede teren pe piata muzicii underground, reusind in scurt timp de la lansarea single-urilor Bitch si Daddy (don’t touch me there) sa “cucereasca” cluburile indie din Europa. In scurta lor cariera muzicala, Noblesse Oblige au cantat alaturi de trupe de renume ca Dresden Dolls, Vive La Fete sau Patti Smith.

Trupa nu poate fi incadrata intr-un singur gen muzical, ea abordand un mix dedisco punk, electro, pop si sunete exotice, tribale. Fiecare piesa difera de cealalta, transpunandu-te de fiecare data intr-o cu totul alta stare.

www.noblesseoblige.co.uk
www.myspace.com/noblesseoblige

Arc Gotic a luat fiinta in 1992 in Timisoara, componenta lor suferind diverse modificari de-a lungul timpului, in prezent fiind un quartet format din: Ciprian Costache (voce & chitara), Florin Turta (bass), Dan Alex Mitrofan Bozo (tobe; ex-Radical Din Val) and Vlad Sturdza (clape & vioara).

In cei 17 ani de activitate, trupa a lansat 3 albume de studio si unul live: “Catehism”-1994, “Decadent”-1998, “Pavilion Marilla”-2009 si “Le Soiree: Live: -1998. De-a lungul timpului, Arc Gotic au impartit scena cu Das Ich, The Cruxshadows, Joy Disaster si multi altii in cadrul festivalului Underground Timisoara.

http://www.myspace.com/arcgotic

Tags:

2 thoughts on “Noblesse Oblige din nou in Romania”

  1. au aparut niste modificari – Arc Gotic nu mai concerteaza, in locul lor vor urca pe scena Mes Quins, iar biletele se reduc la 20 lei

Leave a reply (we review all comments)