Bannere pe muste

bannere pe muste

Detalii aici.

Exista protectia animalelor pentru muste?

7 thoughts on “Bannere pe muste”

 1. Oamenii astia chiar sunt sadici…cum sa chinui asa biata musca… Dumnezeu nu le-a creat ca noi sa le ucidem si chinuim fara motiv.

 2. Fondul problemei e criza advertisingului, obligat mereu sa se reinventeze ca sa atraga atentia (iata un exemplu :P). Am inteles gluma, sper sa ramana asa. Unii gusta, altii nu.

  Si cum ar fi, totusi? Sa bage si pe tantari, si vara sa-i zdrobim si sa ramanem cu ravasul.

  Mda.

 3. ok, o sa fiu eu villanu’ de serviciu si o sa le zic celor trei de deasupra ca sunt cam alienati, atat de alienati incat strabunii lor nu i-ar recunoaste ca facand parte din aceeasi rasa.

  din motive de drepturile mustelor nu ma pot juca cu un copil din parc. cred astia 3 de deasupra ca sunt pedo! d-aia nu pot pune poza a doi barbati intr-un layout ca sar tot astia 3 sa imi zica ca aia arata gay.

 4. Trebuie sa indeplinesti mai multe conditii ca sa-ti apere cineva drepturile. Printre ele se numara si privirea blajina. Mai greu in cazul mustelor.

  Anyway, chiar daca nu le apar drepturile, ma ofer voluntar sa ii leg genialului de picior ceva de 2 ori mai greu decat el si apoi sa ii fac poze amuzat in timp ce se taraste pe trotuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.