Colectia BURTON 2010 acum la Surmont

burton 2010 surmont

Putin mai la stanga, mai la stanga, asaaa…
Acum da-i cu marsarier, da-i, da-i, da-i
Stop!

Dupa cum probabil ca v-ati dat seama, soferii nostri iscusiti tocmai au parcat tirurile cu marfa noua de la Burton, Analog, R.E.D., anon., Gravis, Alien Workshop si Habitat. In timp ce se scriu randurile astea, board-urile, legaturile, bootsii, hainele si accesoriile de sezon se bat deja pe locurile cele mai bune din magazin. La separeu veti gasi noua tehnologie, in timp ce in loje stau produsele consacrate si rafinate.

Pe rafturile de la peluza au mai ramas insa destule bunatati din sezonul ’08-’09 care tin pretul mai jos decat un Chevy Impala de ’64 cu hidraulice: pana la 40% pentru tot ce nu e prospatura!

Bunaoara, indiferent care va e bugetul, la unul dintre magazinele noastre, fie ca este clasicul Boarder’s sau noul shop Burton, tot va gasiti ce va trebuie! Pariu? Evident, toata marfa se va instala pe pozitii fruntase si la noi in webshop, in cateva zile. Pana atunci, totusi, trebuie sa veniti pana la noi sa o vedeti cu ochii vostri, sa o pipaiti, sa o mirositi si sa o gustati, daca este cazul.

Zapada nu v-asteapta. Noi da!

Guvernul de pow de la Boader’s

www.boardersshop.ro
www.eshop.boardersshop.ro

1 thought on “Colectia BURTON 2010 acum la Surmont”

Leave a reply (we review all comments)