1 an de Club Control

those dancing days

UPDATE: Suntem nevoiti sa va anuntam cu parere de rau ca prestatia suedezelor de la Those Dancing Days din acesta seara din Clubul Control a fost anulata.
Linnea, solista trupei, s-a inbolnavit extrem de rau si trupa a fost nevoita sa anuleze concertul de ieri de la Viena. Sperantele erau ca astazi sa se simta mai bine si sa poata sustine concertul de la Bucuresti. Din pacate starea ei de sanatate s-a inrautatit ea fiind momentan spitalizata in Viena.
Trupa a fost nevoita sa anuleze concertele programate deja pentru astazi la Bucuresti si cel de maine de la Helsinki.

Managementul trupei ne-a promis ca vor face tot posibilul ca trupa sa re-programeze data de la Bucuresti in momentul in care Linnea isi va reveni in totalitate.

Statement-ul oficial primit de la managementul trupei este urmatorul:
“I am really sorry but Linnea (the singer) has become ill and we had to cancel the show last night in Vienna. We were hoping she would be better today but unfortunately it has become worse. So we have to cancel the rest of the dates. She has gotten the flu and a bad fever. I am sorry she cannot play.
I hope we can re-schedule everything at a later date.
Very, very sorry, again!!!”

Restul programului pentru Aniversarea de 1 An de Control va ramane neschimbat.
Prin urmare in aceasta seara in Control vor concerta Blister Blue si The Mono Jacks si vor mixa Spatialu’, Rock DJ, Cliza si Nek.

Toti cei care au achizitionat deja bilete pentru concertul Those Dancing Days isi pot recupera banii mergand cu biletele la punctele de unde au fost achizitionate.

Aniversarea de 1 An de Control din aceasta seara va debuta la ora 21:00 cu Spatialu’, urmand prestatiile Blister Blue si The Mono Jacks iar Rock DJ va va tine in priza pana-n zori cu tot felu de muzici independente. La barul din fata Cliza si Nek, rezidentii casei, vor antrena audienta cu sunete specifice locului.

—————————————————

Those Dancing Days live in Romania pt prima data la 1 An de Control!
2 octombrie 2009

365 de “Dancing Days” in Control
Trupa suedeza Those Dancing Days marcheaza pe 2 octombrie implinirea unui an de Control Club

Clubul Control implineste un an. Un an in care nu doar ca si-a facut un nume printre cluburile bucurestene ci a dovedit si ca un club care promoveaza strict muzica indie si rock alternativ poate fi si un succes comercial. Cert e ca dupa un singur an de existenta, Control a ajuns sa insemne ceva important in viata foarte multor tineri bucuresteni.
Asta s-a intamplat insa si pentru ca numele Control s-a impus in timp ca un spatiu de concerte foarte interesante. A fost pe de o parte locul in care au cantat pentru prima data in Romania dupa 30 de ani trupe legendare ale muzicii alternative precum Blurt si Legendary Pink Dots. Pe de alta parte, la Control au venit unele dintre cele mai interesante trupe ale noului val indie precum Prinzhorn Dance School, We Have Band, Post War Years sau Handsome Furs.
De aceea, noul sezon de concerte in Control va incepe pe 2 Octombrie cu formatia suedeza de indie pop Those Dancing Days.
Trupa, exclusiv feminina, s-a format in 2005, intr-o suburbie a Stockholm-ului, cand cele 5 componente inca erau la liceu. Numele trupei face referire la piesa “Dancing Days” a celor de la Led Zeppelin. Datorita pieselor indie pop extrem de “contagioase” si a versurilor interesante trupa a facut inca de la inceput valuri printre cunoscatorii genului din Suedia, iar in 2007 a trecut granita, aparand ca “Artist of the day” pe Spin.com. Imediat, Those Dancing Days a semnat cu o casa importanta de discuri, V2 Scandinavia, lansand si EP-ul omonim de debut, care le-a adus si recunoasterea internationala (trupa aparand printre altele la MTV2 si NewMusicalExpress). In 2008 a aparut si primul lor album, “In Our Space Hero Suits”.
Warm-up-ul concertlui va fi asigurat de Spatialu’ iar after-party-ul de Rock DJ. In rest, dupa cum poate v-ati obisnuit, in partea din fata a clubului, Nek si Cliza, “rezidentii” clubului vor pune non-stop hituri indie si evergreen-uri alternative.
Evenimentul va incepe la ora 21. Clubul Control este situat in “centrul centrului” pe Strada Academiei nr.19 (intrarea prin Pasajul Victoriei, dinspre Facultatea de Arhitectura) la doua minute de mers pe jos de la statia de metrou Universitatii.
Biletele s-au pus in vanzare si costa 30 RON in cazul cumpararii in avans, online de pe Ticketpoint.ro sau din reteaua Diverta si de la club, si 40 RON la intrare, in seara evenimentului.
Parteneri media ai evenimentului sunt Radio Guerrilla, Feeder.ro, Hotnews.ro, Chestionabil.ro, MTV.ro, BestMusic.ro, OneDay.roTags:

5 thoughts on “1 an de Club Control”

  1. Pingback: Concertul Those Dancing Days anulat din motive de sanatate | Feeder

Leave a reply (we review all comments)