Electro Lab Podcast 2

Electro Lab Podcast Episode 2: Heathen Audio, Silent Strike, Gojira si The Model

Heathen Audio este un producator tanar din Bucuresti ce s-a apucat recent de productie muzicala. A inceput prin a produce mixtapeuri si edit-uri ale unor melodii ale altor muzicieni, pe care le posta pe blogul sau.

Silent Strike si-a lansat primul album in 2005. Muzica lui este influentata de genuri diverse, de la IDM la trip-hop si hip-hop. Cel mai nou album, “alb”, a aparut in iunie 2009 si este publicat de casa de discuri La Strada.

Gojira este preocupat de muzica de cand era mic – a facut Scoala de muzica, a fost solist in cor, a cantat la pian. S-a apucat de facut muzica de cativa ani. Acum, isi duce in paralel activitatea muzicala cu cea de la Green Channel, unde, printre altele, are o emisiune numita “On”.

The Model este singurul artist roman ce a publicat materiale la case de discuri precum Underl_ne sau International Deejay Gigolo Records, casa de discuri a lui DJ Hell. The Model va fi invitatul urmatorului episod al Electro Lab Podcast.

Tracklisting

1. Heathen Audio – Dublin (dub, 2009)
2. Silent Strike – 27 (dub, 2009)
3. Gojira – No More (dub, 2008)
4. Gojira feat. MC Bean – Unu la Unu (dub, 2008)
5. Morandi – Colours (Gojira Remix) (dub, 2009)
6. The Model – The Mule’s Stellar’s Symphony (Underl_ne, 2006)

4 thoughts on “Electro Lab Podcast 2”

  1. @vanda: Multam de comentariu.

    Cred, totusi, ca e bine sa incurajam productia muzicala din Romania; niciun inceput nu e perfect, dar in cazul de fata nu e tocmai de “duzina”.

  2. hai sa nu exageram
    prima inca nu e piesa. Muzica simpla si de duzina facuta intr-un mega simplu program. Nu fiti chiar atat de naivi, va rog frumos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.