Param Pam Pam

  • by

parampampam control

Param Pam Pam este un concept de petrecere funky cu un twist de fashion si stil, pusa pe ritm in Club Control de catre organizatorii Târg cu Tâlc.
Sambata 30 mai de la ora 21:00 PARAM PAM PAM pune muzica si visuals cu ocazia editiei 3 a Targului cu Talc. Toti expozantii si vizitatorii din timpul zilei, precum si prietenii prietenilor acestora, sunt asteptati la after party-ul din Control (str Academiei 19). Intrarea se face gratis, pe baza biletului din timpul zilei sau platind 10 RON in lipsa biletului de Targ cu Talc. DJ Leo pune muzica si sendal.ro mixeaza imagini.

Targ cu Talc este evenimentul de handmade unde te intalnesti cu cei mai cool artisti din Romania si cu produsele lor lucrate in detaliu si de mana. Editia 3 a Targului se tine sambata 30 mai de la ora 12 la 21, sub_carturesti, strada Arthur Verona 13. Intrarea este 15 RON si in schimbul acesteia vizitatorii primesc invitatii la PARAM PAM PAM, plasute eco handmade, reviste fashion, produse de infrumusetare si cadouri surpriza.

Leave a reply (we review all comments)