Targ cu Talc 3

targ cu talc 3

Sâmbătă, 30 mai, va avea loc la Cărtureşti cea de-a treia ediţie a Târgului cu Tâlc. Evenimentul va avea loc între orele 12:00 şi 21:00 la sub_Carturesti, şi pentru a aduce un plus de socializare şi networking va fi urmat de un after-party în Club Control. Aici vor dansa pe rupte si pe muzica buna vizitatorii târgului din timpul zilei (pe baza biletului) alături de partenerii Târgului cu Tâlc, expozanţii şi prietenii acestora.

Ediţia 3 a Târgului cu Tâlc este dedicată nonconformismului și urmărește să poziționze stilistic vizitatorii între inedit și cool. Toţi vizitatorii vor primi în schimbul biletului handmade shopping bags şi cadouri de revistă: reviste cu stil, broşe handmade, vouchere de reduceri pentru produse ce se vând la târg, ceai rece şi prăjiturele şi un cadou surpriză din partea AVON România.

La Târg cu Tâlc 3 vor fi prezenţi: Lala Style, Alice Lopez, Arabela Covaciu, Burp, Eugenia Enciu, Cristina Zegrea, Radha, Nadire Omer, Clipcraft, Sucita handmade goodies, Virginia Toma şi alţii la fel de valoroşi. Lista completă a artiştilor precum şi alte detalii se găsesc pe www.targcutalc.ro.

Leave a reply (we review all comments)