Reading time: 4 minutes

parkfest

Prima editie a „Park Fest” se va desfasura in 1 si 2 mai 2009 intr-o locatie inedita, pe un platou situat la 900 m altitudine, la limita Parcului National Retezat (Comuna Rau de Mori, Jud. Hunedoara, la 12 km de Hateg). Timp de 2 zile “Platoul Soarelui” va găzdui peste 25 de artisti respectabili, atât din tara cat si de pe scena internatională, care vor performa pe 2 scene dedicate, sustinute de proiectii video. Headliner-ii evenimentului sunt unii dintre cei mai tari producatori de breakbeat din lume, Aquasky (UK). Alaturi de veteranii breaks-ului vor performa si Blanoz [live] (RO), Brum Conspiracy [live] (RO), Psyon, Pryus & Krueger (HU), Sick as A Dog (HU), Dj Vasile, Mesmer, Unu’, D-Laid, plus un live-act surpriza format din Blanilla & D-Fact, Bumbapa si Melak. Alaturi de artistii de la main stage vor mai performa la scena a doua Dj-i in plina ascensiune, din mai multe zone ale tarii, care se vor plimba prin toate curentele muzicii
electronice actuale.
Vor avea loc concursuri si demonstratii de skateboarding, mountainboarding, ATV, grafitti, frizerie, circ, paintball, integrate intr-o atmosferă lejera de 1 mai (muzica, barbeque, cules de mici si bere, bar dotat si la preturi de criza etc.)
Intrare:50 RON/ambele zile, 30 RON/zi
Mai multe informatii gasiti pe www.parkfest.ro

16 Comments
 1. Alexandra Rus 8 months ago

  Salut! De unde pot face rost de un poster de la festival? Multumesc!

  • cristina 8 months ago

   Nu știm. A trecut ceva vreme și site-ul oficial nu mai funcționează. 💻

 2. bancuri cu alinuta 7 years ago

  In fact no matter if someone doesn’t be aware of then its up to other viewers that they will help, so here it happens.

 3. del 9 years ago

  anul acesta se va tine parkfest? ^_^

 4. Dani 9 years ago

  anu asta unde se va tine ?

 5. ionut 10 years ago

  Aiurea. Eu desi m-am dus doar pentru muzica am vazut grafitti, paintball, si jonglerii de circ si probabil ca le-as fi vazut si pe celelalte enumerate daca m-ar fi interesat.
  Atmosfera a fost excelenta, oamenii frumosi, iar eventul nu a aratat deloc a vanghelizare.
  Experienta mi-a placut pe de-a-ntregul.

 6. Vanghelizarea Retezatului 10 years ago

  a fost suuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!! betivaneala la greu! le-am aratat noi ce pot tinerii: majoritatea eram rupti in gura non – stop! Ce frumos s-a promovat natura! Am contribuit si noi cu ceva ingrasamant natural: KAKA si alte bunatati ce puteam da afara din noi cu ajutorul alcoolului! Ca doar eram in natura! Nexam WC! “Frumoasa” promovare a Retezatului: printr-o “VANGHELIZARE” tinereasca cu mici si bere si alcoale la greu. Cat despre “concursuri si demonstratii de skateboarding, mountainboarding, ATV, grafitti, frizerie, circ, paintball,” … unde-or fi fost?!:)

 7. eluhim 10 years ago

  muzica o sa fie in vreun cort sau in aer liber? ca se cam anunta ceva precipitatii:D si vreau sa vin pregatit:D

 8. aka 10 years ago

  hai cu site-ul. că nu merge

 9. zso 10 years ago

  merci

 10. the dude 10 years ago

  sunt mai multe posibilitati de cazare in afara de varianta evidenta – cort. intra pe site-ul oficial al evenimentului si vezi ca au o pagina “Cazare” unde gasesti o lista cu cabane si alte locuri unde poti sta 🙂

 11. zso 10 years ago

  Stie cineva unde se poate dormi acolo? Banuiesc ca o sa fie frig in cort, fiind si la altitudine de 900 m …

 12. alinosu 10 years ago

  in sfarsit promoveaza cineva si parcul national retezat.Daca nu ati vazut zona respectiva ,nu atzi vazut nimic.Bravo baieti!!!

 13. Mihai 10 years ago

  cam tare zic eu…

 14. Roy 10 years ago

  All hail to the wicked poster!

 15. daniela neamtu 10 years ago

  o idee de milioane! cred ca ne vom intalni o multime de tineri la riu de mori. sa ne punem in cap sa le dam o lectie abjectilor care lasa tone de peturi si mizerii dupa petrecerile la iarba verde. noi suntem blamatzi ca nu respectam nimik. cica suntem tineri si nu’i nimik de capul nostru. ar trebui sa le dam peste nas si sa le aratam ca nu’i asha. am auzit ca vin si nishte televiziuni cu intentzia de a arata ca te poti distra ka lumea si fara porcarii si mizerii. ne vedem la retezat.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2004 - 2019 feeder.ro

CONTACT US

Send us an email and we'll get back to you, asap. Thank you! ⭐️

Sending

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account