WE FUNK!

  • by

we funkwe funk after

sambata, 28 martie…
WE FUNK ! @ STUDIO MARTIN

A-SKILLZ
“Finger Lickin’ Records Funky Beatmeister”

Adam Mills, cel care se ascunde sub alias-ul de A-Skillz, este poate produsul cel mai funky al celebrului label Finger Lickin’.
Talentul sau incredibil din spatele pupitrului imbina funk, hip-hop si breaks cu stilul unic de scratching si sampling marca A-Skillz.

In 2003, A-SKillz impreuna cu alt membru marcant al familiei Finger Lickin’, Krafty Kuts, au lansat albumul de debut Tricka Technology, care avea sa devina un succes la nivel mondial, inclinand catre influentele muzicale ale unor artisti precum James Brown, De La Soul sau Jurassic 5. Acesta a culminat in 2004 cu Tricka Technology Tour, cei doi uimind audienta cu showurile lor ce includeau 4 turntable-uri, 4 CD-Playere, dar si vocalisti legendari de pe album, cum ar fi Kurtis Blow, TC Izlam, Real Elements sau Ashley “Freakpower” Slater.

In 2005, A-Skillz a realizat un mini mix alaturi de Krafty pentru cunoscuta emisiune gazduita de Annie Mac la BBC Radio One, care avea sa fie votat ‘best mini-mix of the year’, inaintea unor grei ai genului, precum Scratch Perverts sau Basement Jaxx.

“…studio wizard, musical maestro and tantalizing turntablist.”

De atunci, A-Skillz a avut turnee in Australia, Canada, S.U.A., Asia, ajungand, de asemenea si la cele mai mari festivaluri din Europa si din intreaga lume, cum ar fi Glastonbury, Homelands, WMC, Snowbombing sau Field Day in Australia. Toata lumea dorea o dovada pe viu a ceea ce facea reprezentatiile A-Skillz atat de aclamate, astfel ca a fost invitat la cele mai cunoscute petreceri de club din lume: FabricLive, Spectrum, Chew The FAT!, Supercharged, Sugarbeat, The Boutique, The Hit Factory New York sau Pacha Ibiza.

Era inevitabil ca succesul sau sa paraseasca aria scenei de club, astfel ca A-Skillz a fost ales pentru a realiza coloana sonora a unui spot Renault, dar si fundalul audio al jocului PlayStation Gran Turismo 4.
Un alt amanunt interesant ar fi ca A-SKillz a fost co-producator la celebrul hit ‘Breathe’ semnat Blu Cantrell si Sean Paul.
Printre altii, A-Skillz a lucrat cu artisti renumiti ai genului, cum ar fi Kraak n Smaak, Fort Knox Five sau Smoove & Turrell.

Ca o confirmare a ascensiunii sale din ultimii ani A-SKillz a fost votat al doilea DJ in topul Breakspoll 2009 – International Breakbeat Awards, pentru al doilea an la rand, fiind devansat doar de Stanton Warriors, insa inaintea unor nume precum Plump DJs sau Krafty Kuts.

Aveti ocazia sa il ascultati pe A-Skillz, pentru prima data in Romania, sambata, 28 martie, la Studio Martin.
Am pregatit o petrecere monstru, la care vor mai fi invitati:

LEBROSK [Reading / UK]
NEMO & GRAND [BV / RO]
LES TRIPLETTES DE BELLEVILLE:
BULLY [DJResource / RO]
VRT [Groove++ / RO]
TOMASAN [Tomasounds / RO]

si ca sa fie o noapte completa, afterparty incepand cu ora 6:00
SPIROS vs. TBF [Minority Music / RO]

Intrare: 20 RON pana in ora 00:00
30 RON intre orele 00:00 si 6:00
10 RON incepand cu ora 6:00

Accesul persoanelor sub 18 ani interzis!

Un eveniment recomandat de Breakbeat.Ro.
Global View Events 2009

www.studiomartin.ro
www.fingerlickin.co.uk
www.myspace.com/djaskillz
www.myspace.com/lebroskmusic
www.myspace.com/tibif
www.myspace.com/v_r_t
www.myspace.com/djbully
www.myspace.com/tomasounds
www.myspace.com/deejaynemo
www.myspace.com/studiomartin

WE FUNK !

VIDEO:

Leave a reply (we review all comments)