Hydra Lit. Nights: Tausance & Sociu + Hai Karate

sociu tausancehai karate bully reash

Joi 26 feb
@Expirat Club
Lipscani 5
Hydra Lit. Nights prezinta:
Vlad Ioan Tausance (Poezoe si CDJ)
Dan Sociu (Proza)
ora 20.00
After:
Hai Karate
Bully & Reash
ora 22.00

7 thoughts on “Hydra Lit. Nights: Tausance & Sociu + Hai Karate”

  1. I agree, tausance s o lase moale! shi sa se lase de vrajitorii de 2 bani, ca l shtim cu totzii ce (nu) poate! fugi la timish!

  2. legatura e: once a lamer, always a lamer si cand imi dai mie o palma la club nu ti-o dau inapoi acolo, ca nu e de efect, mai bine in situatii mai penibile pt tine. oricum nu merge sa-mi dai o palma si sa ma lasi in viata.

    cum zice si base: sa ne dea Dumnezeu sanatate cata dreptate avem! si de la nashu mic: toata lumea sa se poarte cu noi cum ne purtam noi cu altii!

    dar acum ca ai recunoscut in stilul tau ghei si aburitor ca ai tras teapa si m-ai lasat singur cu toate belelele mai ai de scos banii si te las. o.5 ROL daca erau, tot te haituiam pt ei numai asa, de dragul exemplului!

    da-o dreaq frate, sa te pui rau cu mine pt nici 100 de eu?! daca erau macar 1000 mai ziceam… atata fac io? atunci bine, ia de aici!

    in privat n-am ce vorbi cu teparii! si vreau banu’ cash nenica, nu pe paypal!

  3. Ma simt dator cu cateva precizari:
    Ieri = 2004 / impreuna = si impreuna cu expirat-ul / a fugit = a plecat nervos acasa de la un party la care nu era nimeni / banii de sunet = banii pe care trebuia sa-i scoatem din intrare + bar si nu i-am scos. Pe scurt, a fost un fuck-up din care toata lumea a iesit prost si frustrata, inclusiv cei de la bar care urmau sa achite sunetul la sfarsitul serii.
    Recunosc ca aveam obiceiul sa nu vorbesc cu oamenii care dadeau dovada de viziuni radical diferite asupra realitatii imediate. Am schimbat asta. Daca simti inca nevoia unei reparatii morale, financiare, emotionale sau de alta natura: tausance [at] gmail [punct] com.
    Daca imi explici ce legatura are asta cu literatura pe care o scriu si citesc, te declar coleg de litere.

    Ma inclin cu respect,

    Tausance aka Raskolnikov

  4. vad ca evolueaza tausance asta, mi-aduc aminte ca ieri cum a fugit de la un party pe care l-am organizat impreuna cu banii de sunet in buzunar si dupa ce l-am platit io imi inchidea telefonul in nas
    da’ si sunt paracios cu tzeparii!

    tausance, scoate banu’! :))

    lamer!

  5. lol, se dau scriitorii cu aia cu mnacu.
    nu e rau. ce misto o sa fie la vara pe terasa la scriitori ca poate o sa fie cu visuals si asa.

Leave a reply (we review all comments)