Party in Cape Town

party jb cape town stadion

Cam asa arata un party JB in Cape Town. Foooarte tare faza cu globurile agatate de macarale.
Click pt zoom.

Tags:

20 thoughts on “Party in Cape Town”

 1. mi-am adus aminte, mai stiti cand se laudau astia cu J&Bul lor ca o aduc pe Uffie, era ea cap de afis, iar in seara evenimentului ia-o de unde nu-i?! oare anu asta pe cine mai baga-n fata? vreun justice ceva? :)))

 2. apreciez sfatul, tony. dar nu ma pot abtine, tre sa mai fie pe lumea asta si oameni altruisti. pe banii altora, desigur :)))

 3. cine-mi face si mie combinatia cu astia de la JB? stiu o locatie extrema pentru partyul de anu asta… doar sa verific daca nu e zona protejata…

 4. e de datoria lor sa iti atraga atentia sa nu te faci praf si la latitudinea ta daca te tarasti in patru labe la 6 dimineata sau nu. there’s nothing wrong with that

 5. citeam articolul ala de pe okey.ro si apropos de partyurile astea facute de brandurile de tarie, cum isi permit sa spuna ca promoveaza consumul responsabil de alcool din moment ce dau drumu la bautura moka la bar?!… nu mai inteleg nimic…oricum, tare petrecerea!

 6. daca citeai linkul de mai sus ai fi vazut ca au fost acolo si vreo 4 party starteri romani. probabil foto-ul a venit chiar de la unul dintre ei. bravo copiilor care au avut bafta sa ajunga acolo!

 7. vezi pe situ ala al lor, startapartyhere.com, eu unu n-am reusit sa intru sa inteleg ceva…ma tot intreaba cati ani am, cre ca le par cam retardat or what?!

 8. au bafta de BTL-isti infipti domnii Justerini si Brooks. da, insist ca, dpdv locatie si setup, partyul de la Caro a fost sufletu’ sindrofiilor pe 2008. mai vrem!

 9. Clar ca a fost tare la Caro,mai am imaginea aia in cap cu cer senin,discoball imens langa luna plina.
  Dar totusi asta de la Capetown,arata de 100 de ori mai mare.

 10. e doar o reproducere la scara 1o/1 a ceea ce-au facut cei de la JB si la noi in Bucuresti, la Hotel Caro, daca va mai aduceti aminte. super setup, super bands, boluri pe macarale, atata doar ca lumea a fost cam pestrita…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.