Madonna in Romania

Madonna in Romania

Conform unui comunicat publicat astazi pe site-ul oficial, in extinderea turneului Sticky & Sweet, Madonna are planificate opriri si in Romania, Ungaria si Serbia in 2009.

– via zorzini

15 thoughts on “Madonna in Romania”

  1. Thank you Madonna and Yahoo for join Romanian against its plague … gypsy population
    ENGLISH VERSION( urmeaza versiune romaneasca)
    Thank you Madonna for your kind support to show us Romanian Population that we are against gypsy plague and that we are ashamed of what they are doing and how they represent us as a nation abroad.
    You might not know but they are constantly refusing to work, to learn to integrate within any kind of society they prefer to steal, to rape to kill, they prefer jail’s food against working one.
    Thank you Yahoo that you show worldwide that we as Romanian are against them in spite the UE media fact which treats all the Romanian as gypsy only because gypsy with Romanian nationality did and act in other country as in ours.

    If you or one of your friends of fellow ever were or heard of being spit, injured, raped, threaten, and stolen etc. by a gypsy please send the email further.
    It is time to react once against this plague of our society.
    ROMANIAN VERSION
    Multumesc Madonna pentru suportul si serviciul facut poporului Roman de a ne dovedi ca suntem impotriva tiganilor de a ne dovedi ca suntem rusinati de cum ne reprezinta ca natiune in afara.
    Poate nu stii dar ei constant refuza sa muncesca sa invete sa se integreze in orice societate , prefere sa fure sa violeze, sa omoare, preferea mancarea de la puscaria decat cea muncita.
    Multumesc Yahoo pentru ca ai aratat lumii intregi ca noi ca romani suntem impotriva lor in ciuda mas-mediei Eiropene care trateaza pe toti romanii ca pe niste tigani si asta doar pentru ca tiganii cu nationalitate romana fac si actioneaza in alte tari ca si la noi in tara.
    Daca tu sau unul din prietenii sau cunoscutii tai au auzit sau au fost vre-odata scuipati, injunghiati, violati sau talhariti etc. de tigani trimite acest email mai departe.

  2. Madonna? O PseudoArtista …pacat ca sunt cheltuiti bani ca sa fie adusa in Romania. Deci ..voi chiar nu va dati seama ca nu are deloc voce? E praf, jeg!

  3. Am 4 bilete pentru Concertul Madonna Din Bucuresti 26 August, din motive personale nu mai pot merge, biletele sunt la Gazon A langa scena, pretul este de 160 lei ( pretul oficial) As vrea sa le dau pe toate cele 4 unei singure persoane daca se paote, multumesc! 072 31 56 691

  4. Am vazut-o la NY de 2 ori (confessions si S&S), ne baga pe toti in buzunar, dar sper sa nu ne traga clapa si sa nu mai vina. faptul ca a ‘sarit’ deja peste Ro, poate insemna ca renunta la ideea de a concerta aici, presupunand ca fanii pot sa mearga fie la budapesta, fie la sofia. biletele vor fi insa scumpe, cel mai ieftin bilet in germania e 107 euro. Merita nsa, face toti banii. Calin, Sticky and Sweet a tinut mai bine de 3 luni. 58 de concerte!!! Cui nu ii place, sa mearga la Angela Similea!

  5. hm! live nu o tin curelele iar showul este de cabaret cu laser frate ! face bine la turismul udrei in Buch, in schimb … avand turnee relativ modeste ca intindere/tourdates vor navali fanii/fanele de pretutindeni !

  6. Era de asteptat.Sa speram ca o sa se confirme.Loc se va gasi-parcul Izvor de ex.Am vazut-o la Praga, in Confessions Tour, merita vazut un concert al ei.Astept vesti de unde pot fi procurate biletele.

Leave a reply (we review all comments)