Scoala ADC

  • by

scoala-adc

S-a dat startul la inscrierile pentru Scoala ADC*RO

Inscrierile la cea de-a doua editie a Scolii de creatie ADC*RO se fac online, pe site-ul www.scoalaadc.ro si constau in rezolvarea testului de admitere propus de tutorii Scolii. Subiectele de admitere pot fi accesate incepand de astazi, 12 ianuarie, prin crearea unui cont pe site-ul www.scoalaadc.ro.

La Scoala ADC*RO sunt invitate sa participe toate persoanele interesate de domeniul publicitatii, care doresc sa inceapa o cariera in publicitate sau vor sa aprofundeze notiuni si concepte, alaturi de cei mai buni directori de creatie din Romania.

Cei care doresc sa aplice vor avea la dispozitie trei saptamani pentru a rezolva testul de admitere, pana la data de 2 februarie.

Tutorii vor examina toate aplicatile trimise pana la data de 2 februarie si vor stabili cine sunt cei 45 de studenti admisi. Pentru inscrierea in competitie nu se percepe nicio taxa, insa cei care au fost admisi vor avea de achitat o taxa ulterioara de 500 de euro pentru a putea participa la seminariile Scolii ADC.

Cursurile Scolii de creatie vor incepe pe data de 23 februarie si se vor desfasura timp de 12 saptamani. Acestea presupun doua intalniri saptamanale: un seminar si o sesiune de lucru in agentia la care au fost repartizati studentii.

Printre tutorii celei de-a doua editii a Scolii ADC*RO se numara unii dintre cei mai renumiti directori de creatie din Romania precum Adrian Botan – McCann Erickson, Andrei Cohn – Cohn& Jansen | Ashley & Holmes, Costin Popescu – Cap, Dorian Pascuci – ADDV Euro RSCG, Sorin Tranca – Friends Advertising, Valentin Suciu – Odyssey, Liviu David – Next Advertising, Serban Alexandrescu – Headvertising, Ema Prisca – Graffiti BBDO, Octav Gheorghe – Gavrila&Asociatii etc.

Scoala de creatie ADC*RO este primul proiect Art Directors Club Romania(ADC*RO), o initiativa a Uniunii Agentiilor de Publicitate din Romania (UAPR), organizat pentru a doua editie consecutiv de Millenium Communications.

Leave a reply (we review all comments)