Ladytron va canta in deschiderea concertului Depeche Mode!

Ladytron va canta in deschiderea concertului Depeche Mode!

Ladytron este trupa aleasa de catre Depeche Mode pentru a canta in Romania in deschiderea concertului din 16 mai, ce va avea loc in Parcul Izvor din Bucuresti. Originara din UK, Ladytron va deschide mai multe show-uri Depeche Mode din segmentul est european al turneului de anul acesta, printre care si concertele din Sofia, Belgrad si Zagreb.

Ladytron este o trupa de glam-rock infiintata in Liverpool, anul 1998, de doi DJ, Daniel Hunt si Reuben Wu, celor doi alaturandu-se mai tarziu Mira Aroyo (voce) si Helena Marnie (clape). Albumul de debut, “604”, a fost lansat in 2001, urmat un an mai tarziu de “Light & Magic”, material ce le-a adus recunoasterea si la nivel international, piese precum “Seventeen”, “Evil”, “Blue Jeans” devenind adevarate hit-uri in circuitul underground. Dupa un turneu de aproximativ 18 luni, Ladytron a revenit cu alte doua materiale discografice: “Witching Hour”, in 2005 si “Velocifero”, lansat in februarie 2008. Alaturi de creatiile proprii, cei patru membrii ai trupei se ocupa si de remixarea pieselor unor artisti celebri precum Placebo, Blondie, Gang of Four, David Gahan, Goldfrapp, Bloc Party si Nine Inch Nails.

Stilul Ladytron, un amestec eclectic de ritmuri pop si sonoritati electro, a atras atentia nu doar publicului, ci si a colegilor de breasla, trupa concertand pana in prezent in deschiderea show-urilor unor nume precum Soulwax, Bjork si Nine Inch Nails, urmand ca in 2009 sa cante pe aceeasi scena cu legendara trupa Depeche Mode.

Pe 16 mai 2009, Depeche Mode va concerta in Parcul Izvor din capitala, in cadrul turneului mondial „Tour of the Universe 2009”. Biletele pentru Gazon A s-au epuizat, zona din fata scenei fiind in prezent sold-out. Au mai ramas disponibile bilete in categoriile 100, 120, si 360 lei (cele VIP), acestea putand fi achizitionate online, de pe myticket.ro, si din reteaua magazinelor Diverta.

6 thoughts on “Ladytron va canta in deschiderea concertului Depeche Mode!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.