Art Part Two – Vault

  • by

art-part-two-vault

Galeria de Arta Digitala 115 anunta deschiderea noii expozitii Art:Part Two Vault. Gandita ca o continuare a expozitiei de debut a galeriei noastre, Art:Part Two Vault reuneste in acest moment mai mult de 300 de lucrari a peste 100 de artisti digitali internationali. Desi spatiul galeriei nu ne permite sa expunem toate lucrarile deodata, Art:Part Two Vault a fost gandita ca un “serial” cu cate un “episod” nou in fiecare luna, reprezentat de schimbarea lucrarilor din spatiul de expunere.

Tablourile artistei nipone Aya Kato pot fi in continuare vazute la showroom-ul Natuzzi din bulevardul Unirii numarul 45 in cadrul unei expozitii cu vanzare menita sa puna in evidenta legatura puternica dintre doua tipuri de arta care au inceput sa capete avant in ultimii ani: arta digitala si designul interior.

Decembrie este luna in care iubitorii de frumos care vor achizitiona tablouri de arta digitala vor primii o recompensa surpriza. Pentru ca vrem ca dumneavoastra si toti cei spre care se indreapta gandurile frumoase ale acestei luni sa se bucure de tablourile pe care le indragesc.

Nu uitati de blogul Galeriei 115, pe care il puteti citi la adresa www.115dag.blogspot.com. Aici puteti gasi o multime de informatii despre ce este nou in arta digitala, istoria ei si a uneltelor care sunt folosite in procesul de creatie.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)