Tricky in Romania

tricky-in-romania

Update:

Tricky in Romania = 26 noiembrie @ Sala Palatului

Biletele costa intre 60 si 100 de lei si pot fi cumparate incepand cu 18 septembrie online – www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro – si la Sala Palatului, Librariile Carturesti, magazinul Unirea, magazinul Muzica, Music Shop, retelele Diverta, Flanco si Flamingo Computers din toata tara.

Concertul este produs de Fundatia Phoenix.

I got a letter from the government. The other day. Opened it and read it. It said they were suckers

Asteptam confirmarea oficiala, dar e cam sigura treaba 🙂iata!

Links: Wikipedia | LastFM | MySpace | Official website

-via Chestionabil

26 thoughts on “Tricky in Romania”

 1. Pingback: Feeder » Feedback TRICKY

 2. Pingback: Feeder » Concurs: Castiga 2 invitatii la Tricky

 3. dupa experienta thivery….si dupa nouvelle vague si koop…cred ca toata lumea va sta in picioare la tricky, daca asa gasesc de cuviinta….eu unu` stiu ca asa gasesc de cuviinta…:)))

 4. Locul in care se tine mi se pare super ok. Am fost si la Thievery Corporation si sala 3/4 in picioare. Nu te tine nimeni legat se scaun. E bine ca e spatios. Cam nasol ca nu se poate fuma si, cel putin la Thivery, pe durata concertului nu se puteau cumpara bauturi (de niciun fel).

 5. “te bagi si tu ca musca-n cur”- asta ati permis sa fie publicat pe site dar postul meu ref la acest comment il cenzurati!
  sunteti jenanti!am dreptul la replica cred ca totusi e democratie!

 6. Pingback: Feeder » Gotan Project revine la Bucuresti?

 7. Pingback: Feeder » Tricky Live Jools Holland

 8. Daca ar fi venit pe post de “guest-star” cu “Massive Attack”(super tare concertul),puteam sa mor a doua zi,linistit si cu zambetul pe buze….”They used to call me tricky kid,I lived the life they wish they did…..”

 9. @mircea
  Sunt foarte deacord cu tine,si io m-am ridicat si la sala palatului, dar totusi nu e locul cel mai potrivit sa te misti

 10. @lucas – nu e obligatoriu sa stam pe scaune… Am fost la nenumarate concerte in sali cu scaune pe care publicul nu a stat nici macar la prima piesa. relax… asa o sa fie si la thievery si la tricky, in mod sigur

 11. L-am vazut la Paris la rockenseine.
  Imi pare rau sa zic dar e varza.Imi placea nespus de el, insa acum e extrem de prajit. Atat de prajit ca nu mai canta aproape deloc. Are o vocalista buna in schimb.

 12. momentan concertele sale sunt programate pe sept si oct, iar Romania nu e pe lista, insa exista Germania, Italia…poate o sa updateze lista si ne gasim si noi p-acolo

Leave a reply (we review all comments)